Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

Ο βιασμός της Ελληνικής γλώσσας, εργαλείο για την υφαρπαγή της Εθνικής Κυριαρχίας


Νεοφιλελευθερισμός, είναι η ιδεολογία της Ελληνικής αριστεράς, του Ελληνικού κέντρου και της Ελληνικής δεξιάς.

Ο Πατριωτισμός, δεν μπορεί να συμβαδίζει επ' ουδενί με την εκχώρηση, έστω και ψήγματος, Εθνικής Κυριαρχίας. Πόσο μάλλον, υποδομών, έκδοσης νομίσματος, δημιουργίας νομοθετημάτων. 

Και μπορεί στην Δημοκρατία να μην υπάρχουν αδιέξοδα, στην Ελληνική Δημοκρατία όμως, υπάρχουν μονόδρομοι... Ευρωμονόδρομοι...!

Του Βαγγέλη Αλιφέρη
έλους της ΠΓ του "Μετώπου ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ" και της "Πανελλαδικής πρωτοβουλίας για την υπεράσπιση της Δημοκρατίας και της Πατρίδας μας"

Ο βιασμός της ετυμολογίας όρων, λέξεων και εκφράσεων, είναι κοινό τους γνώρισμα...
Βιάζουν την πλουσιότερη όσο και πληρέστερη παγκοσμίως Ελληνική γλώσσα, προς εξυπηρέτηση σκοπών αλλότριων προς τα συμφέροντα των Ελλήνων πολιτών.


Έτσι, φθάσαμε στο σημείο να αποκαλούμε "αγοραστές ψωμιού" τους πελάτες των αρτοποιείων, κατά το... "αιτούντες άσυλο" τους λαθρομετανάστες.
Τα στρατόπεδα συγκέντρωσης που λειτουργούν ως γκέτο, αποκαλούνται "χώροι φιλοξενίας", η διασπορά χιλιάδων αλλοεθνών από τα νησιά στην ηπειρωτική Ελλάδα, προκαλώντας πληθυσμιακή αλλοίωση, με ό, τι αυτό στνεπάγεται για την κοινωνική συνοχή, "αποσυμφόρηση",  η απομόνωση της Ελλάδος, "θωράκιση των ευρωπαϊκών συνόρων", η παραχώρηση του ιστορικού πυρήνα του έθνους των Ελλήνων με την «συμφωνία των Πρεσπών», "ειρήνη στα Βαλκάνια", ο Εθνομηδενισμός, "δικαίωμα στην διαφορετικότητα", η οικονομική εξαθλίωση, "μεταρρυθμίσεις", η αλλαγή ιδιοκτησίας της χώρας μέσω της παράδοσης κρατικών υποδομών και θεσμών σε ξένες κυβερνήσεις και αλλοδαπούς ιδιώτες, "επενδύσεις", οι κατασχέσεις και οι πλειστηριασμοί ιδιωτικών ακινήτων και βιομηχανικών εγκαταστάσεων, "εξυγίανση του τραπεζικού συστήματος" και πολλά άλλα...

Η ουσία όμως, εμμένει και επιμένει:
Άκρατος ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ...!

Το ίδιο και το δίλημμα:
Ελληνικός πολιτισμός ή πολυπολιτισμικός αχταρμάς?

Οι "δικαιωματιστές της διαφορετικότητας", δεν μας επιτρέπουν την...

εκδήλωση της αγάπης προς την πατρίδα μας.

Δεν μας επιτρέπουν την εκδήλωση της αγάπης προς την δική μας διαφορετικότητα.
Δεν μας επιτρέπουν την διατήρηση και διαιώνιση του Ελληνικού μας πολιτισμού...
Του ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ...!

Εμείς τι ακριβώς θα πράξουμε?
Θα αντιδράσουμε?
Θα ανατρέψουμε?
Θα ανακτήσουμε την Εθνική μας Ανεξαρτησία και Κυριαρχία?
Θα απεμπλακούμε από τις εθνοκτόνες πολιτικές των Βρυξελλών που επιβάλλονται κατόπιν εντολών του τραπεζικού Σοβιέτ της ΕΚΤ και της FED...

ή θα αποδεχθούμε διά της σιωπής, την μετατροπή μας σε "αναλώσιμο" του "δικαιωματισμού"...?

Αν αποφασίσουμε να κάνουμε την δική μας επανάσταση, ας ξεκινήσουμε (και) από την επαναφορά της πραγματικής έννοιας των λέξεων στους διαλόγους μας, χωρίς αιδώ.

Η γλώσσα μας, η οποία έχει αμφίδρομη σχέση με το επίτευγμα του Ελληνισμού, είναι αυτή που έχει την δύναμη να τον διασώσει...

Αυτό ναι... Είναι μονόδρομος...
Ο μοναδικός αποδεκτός ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ...!

Γιατί η ανάκτηση της ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, περνά και από την ανάκτηση της ορθής έννοιας της ετυμολογίας των λέξεων…!
Και τότε, όλα θα γίνουν απλά και κατανοητά και κανείς δεν θα έχει την δυνατότητα στο μέλλον, να ξεγελάσει όποιον έχει διδαχθεί την “μητέρα των γλωσσών”… Την Αρχαία Ελληνική γώσσα…!

Την βαθιά ρίζα της Νεοελληνικής…!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου