Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

Η ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ, τα ψέματα της τραπεζικής και πολιτικής μαφίας και ο… ΣΤΕΦΑΝΟΣ

Η ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ εφαρμόζεται στις μέρες μας
Το αποδεικνύουν οι ίδιοι οι τραπεζίτες, αφού το κάνουν πράξη...!

Γιατί ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ, σημαίνει ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΕΩΝ και...
ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΕΩΝ, σημαίνει ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ...!!!

Γράφει ο Βαγγέλης Αλιφέρης

Η διαφορά, είναι πως ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ κάνουν είτε στην "δική" τους οικονομικοπολιτική ελίτ, είτε σε μικρούς δανειολήπτες καταναλωτικών δανείων, που δεν κατέχουν κανένα περιουσιακό στοιχείο.
Δώρο άδωρο, που παρουσιάζεται όμως ως "πονοψυχιά" των τραπεζιτών.

Το θέμα όμως είναι, πως ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ γίνεται καθημερινά.
Γίνεται και το παρακολουθούμε ζωντανά...! Δείτε πώς...

Αντιγράφω από άρθρο του Capital.gr:

"...
Σε συνολικές διαγραφές μη εξυπηρετούμενων δανείων, ύψους 10,6 δισ. ευρώ, θα προχωρήσουν οι τράπεζες μέσα στη διετία 2018 – 2019, προκειμένου να επιτύχουν το στόχο για υποχώρηση των μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων στα 64,6 δισ. ευρώ από 101,8 δισ. ευρώ τον Ιούνιο 2017.

Το ποσό των διαγραφών θα αφορά 2,2 δισ. ευρώ στεγαστικά δάνεια, 2,4 δισ. ευρώ καταναλωτικά και 5,9 δισ. ευρώ επιχειρηματικά δάνεια, τα οποία οι τράπεζες εκτιμούν ότι δεν πρόκειται να ανακτήσουν.

Μέχρι στιγμής οι διαγραφές δανείων έχουν αποτελέσει το κύριο μέσο για τη μείωση των μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων, αγγίζοντας τα 4,4 δισ. ευρώ για το εννεάμηνο του 2017. Στο τρίτο τρίμηνο του 2017 οι τράπεζες προχώρησαν σε διαγραφές δανείων 1,1 δισ. ευρώ, αισθητά μειωμένες από τις διαγραφές, ύψους 1,9 δισ. ευρώ, που είχαν πραγματοποιήσει στο δεύτερο τρίμηνο του έτους. Η μείωση αυτή κινήθηκε στο πλαίσιο της αυστηρής σύστασης του SSM προς τις τράπεζες να μειώσουν τη χρήση των διαγραφών και να ενεργοποιήσουν τους πλειστηριασμούς."

Αλήθεια, τι σημαίνει "...2,2 δισ. ευρώ στεγαστικά δάνεια";
Σε ποιους ιδιοκτήτες θα διαγράψουν χρέη στεγαστικών δανείων;
Γιατί αυτό δεν μπορεί να γίνει στο σύνολο, τουλάχιστον όσων στεγαστικών δανείων "έσκασαν" μέσα στην κρίση, από το 2010 και μετά και που φυσικά, δεν έχουν καθόλου, ή δεν έχουν μεταφέρει κεφάλαια σε τράπεζες του εξωτερικού ή σε offshore εταιρείες;

Αλήθεια, τι σημαίνει "...5,9 δισ. ευρώ επιχειρηματικά δάνεια";
Σε ποιους επιχειρηματίες θα διαγράψουν χρέη επιχειρηματικών δανείων;
Την στιγμή μάλιστα, που δημιουργούν προβλήματα λειτουργίας σε υγιείς ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ επιχειρήσεις όπως η ΣΕΚΑΠ, διακινδυνεύοντας να μείνουν στον δρόμο 170 οικογένειες;

Ήδη την στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές, το Δ.Σ. της καπνοβιομηχανίας αποφάσισε την παύση πληρωμών «εφόσον δεν αποκατασταθεί άμεσα η επαπειλούμενη αδυναμία λειτουργίας της εταιρείας», ενώ όρισε τον δικηγόρο Σεραφείμ Σωτηριάδη ως σύμβουλο για το χειρισμό όσων θεμάτων σχετίζονται με τη διαδικασία της πτώχευσης.

Ψεύδονται λοιπόν ασύστολα και οι τραπεζίτες και οι μνημονιακοί κυβερνητικοί εταίροι, νυν και πρώην...!

Η ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ λειτουργεί και εφαρμόζεται μια χαρά, αρκεί να πρόκειται για τα... "δικά τους παιδιά"...!



Όταν πρόκειται για κάποιο ΔΙΚΟ ΜΑΣ παιδί, σαν τον ΣΤΕΦΑΝΟ από την Πρέβεζα, έναν άνεργο καλλιτέχνη με χόμπι την επεργασία θαλασσόξυλων, τότε αναλαμβάνουν οι ΡΑΜΠΟ της ΑΑΔΕ (Ανεξάρτητη Αρχή Διεθνούς Επιτροπείας, μιας Αρχής, δίχως αρχή και τέλος, αφού δεν δίνει λογαριασμό σε κανέναν επίσημο Κρατικό Θεσμό) και εισβάλλουν μέσα σε σπίτι για να πιάσουν τον… «Νταβέλη» της φοροδιαφυγής που ονομάζεται Στέφανος.

Ο Στέφανος, ο καστανάς, το μαλλί της γριάς, η σκορδού και τα καρβουνάκια για το θυμιατό, είναι αυτοί που "ρήμαξαν" την Ελληνική οικονομία και έριξαν το "καράβι στα βράχια", πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά. (Εξαιρούνται: πολυεθνικές, offshore, κόμματα, κρατικοδίαιτοι επιχειρηματίες και γενικά τα... δικά τους παιδιά).

Και για να μην μας περνάνε για αμαθείς ή ημιμαθείς, να τους πούμε, πως γνωρίζουμε άριστα τι σημαίνει ΣΗΣΑΧΘΕΙΑ, πώς και γιατί πρέπει να εφαρμοστεί στην Ελλάδα από μία Δημοκρατική Πατριωτική Εξουσία, που θα προκύψει από την δημιουργία ενός... 

ΜΕτώπου για μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ...!!!


Δαβιάστε για την ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ πατώντας εδώ: (1)(2), (3), (4) αλλά αναζητήστε και μόνοι σας στοιχεία σε βιβλία και στο διαδίκτυο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου