Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Συλλαλητήριο: “Η Ανοιχτή Λαϊκή Συνέλευση, ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΛΛΕΤΑΙ…”

Και τώρα, σειρά έχει η Αθήνα…

Από το… “ηλίθιοι και εθνικιστές όσοι πάνε στο συλλαλητήριο”, στο… “μίλησε ο πατριωτισμός των Ελλήνων”, ένα συλλαλητήριο δρόμος.

Αλλιώς τα περίμεναν κι αλλιώς τους ήρθαν. Και πως θα μπορούσε να είναι διαφορετικά;

Γράφει ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΛΙΦΕΡΗΣ

Τρέχουν πανικόβλητοι την επομένη, κάνοντας τις γνωστές και γνώριμες πια κυβιστήσεις, να αρπάξουν μερίδιο από την ομολογουμένως τεράστια επιτυχία του συλλαλητηρίου της Θεσσαλονίκης.

Μίλησε η ψυχή του Έλληνα πατριώτη…


Μόνο που κάποιοι περίμεναν την φωνή για να το αντιληφθούν. Γιατί έτσι έχουν μάθει. Γιατί είναι ανίκανοι να ακούσουν την ψυχή του. Γιατί αδιαφορούν για τα θέλω και τις επιθυμίες της ψυχής του λαού που εκπροσωπούν. Μια ψυχή, που όχι μόνο κραυγάζει, αλλά και που δεν ξεχνά…!

“Σε 10 χρόνια, θα έχουν ξεχάσει το όνομα…” κόμπαζε ο προπάτορας της “Αγίας οικογένειας” Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Ήταν 1992… Είναι 2018 και είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα. Ίδια και μεγαλύτερη συμμετοχή, ίδιος και μεγαλύτερος παλμός, ίδιο και μεγαλύτερο πάθος…! 16 ολόκληρα χρόνια και η αγάπη για την πατρίδα παραμένει αναλλοίωτη.

Κι όμως… Κανείς δεν τον "άκουσε"... Ήταν 3 Ιουνίου του 2006, όταν ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Χριστόδουλος είχε πει πώς «η Μακεδονία θα σώσει την Ελλάδα γιατί κάποια Ελλάδα αποφάσισε να αυτοκτονήσει.

Και η Μακεδονία είναι αυτή που κρατάει ψηλά τα λάβαρα. Με τέτοιες ιστορίες, αναμνήσεις, με την ιστορική μνήμη καθάρια. Χωρίς σκοπιμότητες, χωρίς υπολογισμούς, χωρίς έξωθεν εντολές, χωρίς υπαγορεύσεις.

Γι’ αυτό καλό θα ήταν όλοι οι Έλληνες να έρχονται από καιρού εις καιρό στην Μακεδονία. Και να προσέχουνε πού πατάνε. Γιατί σε κάθε βήμα μπορεί να πατήσεις χώμα ιερό. Μπορεί να πατήσεις έναν τάφο. Μπορεί να πατήσεις ένα λείψανο.

Είναι διάσπαρτος ο τόπος από θυσία. Αυτή η θυσία μας δίνει ζωή. Αυτή η θυσία μας συντηρεί. Και είναι το αντίδοτο της παγκοσμιοποίησης, που θέλει όλα να τα ισοπεδώσει. Να μη μιλάμε για αγώνες. Να μη μιλάμε για πολέμους. Να μη μιλάμε για θυσίες…». Και είχε απόλυτο δίκιο...!

Ο “ηγέτης” της Ελλαδικής Εκκλησίας, είχε αφουγκραστεί την ψυχή του Έλληνα. Είχε επίσης αντιληφθεί, την μεγάλη γεωστρατηγική και γεωπολιτική σημασία της Μακεδονίας, τους ύποπτους σχεδιασμούς γι’ αυτήν και την Ελλάδα γενικότερα, τους είχε κατονομάσει, στηλιτεύσει και καταγγείλει. Το αποτέλεσμα γνωστό…

Πέραν όμως της εκδήλωσης του πατριωτισμού των Ελλήνων, εξάγονται και άλλα συμπεράσματα, εξίσου, αν όχι σημαντικότερα αυτού. Συμπεράσματα, που φαίνεται να δημιουργούν ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα στους τοποτηρητές των μνημονιακών επιταγών.

Ένα από αυτά, είναι η ανυπακοή που επέδειξε ο λαός, στα κελεύσματα πολιτείας, κομμάτων και εκκλησίας, για την μη συμμετοχή του στο συλλαλητήριο αυτό. Με διάφορα προσχήματα… Από το “…δεν αλλάζει τίποτα με ένα συλλαλητήριο”, στο… “ο λαός δεν μπορεί να κάνει εξωτερική πολιτική”, για να φτάσουν στο αποκορύφωμα της γελοιότητας, με το… “όσοι συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο, είναι ηλίθιοι και εθνικιστές”…! Κι εδώ, θα πρέπει να προσέξουμε την στάση της διεθνιστικής αριστεράς του Soros και των ΜΚΟ, που ενώ κόπτεται τάχα μου δήθεν για τον λαό, την ανεξαρτησία και την αυτοδιάθεσή του, χρησιμοποίησε τα ίδια όπλα που χρησιμοποίησαν οι ιμπεριαλιστικές δυνάμεις, με την εμμονή τους επί 16 και πλέον χρόνια για την συμπερίληψη του αλυτρωτικού όρου “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” στο όνομα της γείτονος, ένα μόρφωμα, δημιούργημα των ιδίων μετά τον διαμελισμό της πάλαι ποτέ ισχυρής Γιουγκοσλαβίας, από τους… ιδίους.

Ένα άλλο συμπέρασμα, είναι η ομόφωνη αποδοχή ψηφίσματος εν είδει Ανοιχτής Λαϊκής Συνέλευσης και η οποία εντέλει τους κατά το Σύνταγμα εντολοδόχους της, Βουλή και Κυβέρνηση, να μην αποδεχθούν τον όρο “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” καθώς και παράγωγα αυτού, ως συνθετικό του ονόματος του ιμπεριαλιστικού μορφώματος.

Το ψήφισμα, αναφέρει αναλυτικά:
«Σήμερα, την 21η Ιανουαρίου 2018, ο Ελληνικός Λαός, ο κατά το Σύνταγμα κυρίαρχος του κράτους και εντολέας της Βουλής και της Κυβέρνησης, συνελθών σε μεγαλειώδη Λαϊκή Συνέλευση στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας, Θεσσαλονίκη, για να αποφασίσει για τη θέση τού έθνους επάνω στο θέμα της εκχώρησης του ονόματος Μακεδονία στη γείτονα χώρα που θέλει να το υφαρπάξει καταπατώντας κάθε ιστορική και λογική τεκμηρίωση της πατρότητας τού μεγάλου αυτού ονόματος του,

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΛΛΕΤΑΙ

προς την, κατά το Σύνταγμα, εντολοδόχο του Βουλή και Κυβέρνηση της Χώρας, να αποκλείσει κάθε ενδεχόμενο αποδοχής της χρήσης τού, από αρχαιοτάτων χρόνων, Ελληνικού ονόματος «Μακεδονία» και των παραγώγων του, που είναι ταυτόσημο με το όνομα «Ελλάς».
Το όνομα αυτό, που είναι η ταυτότητα του έθνους, αποτελεί ταυτόχρονα την ιερά κιβωτό και φορέα των ενδοξότερων σελίδων στην παγκόσμια ιστορία. Η σημερινή, εδώ, Λαϊκή Συνέλευση, δηλώνει αποφασισμένη, να το υπερασπισθεί μέχρις εσχάτων, κατά τον Ελληνικό τρόπο, με τον οποίο η Ελλάδα γράφει πάντοτε την ιστορία της.
Η μη συμμόρφωση των εντολοδόχων τού Λαού στην εντολή αυτή του Λαού, θα αποτελέσει κατάφωρη παραβίαση και αντιστροφή των ρόλων εντολέα και εντολοδόχου που ορίζει τη Δημοκρατία.
Ο Λαός δεν θα μείνει απαθής θεατής. Είναι αποφασισμένος να επιβάλλει την απόφαση του και την ομαλή λειτουργία της Δημοκρατίας που, με το Σύνταγμα, ορίζει ρητά και ξεκάθαρα, ποιος είναι εντολέας και ποιος εντολοδόχος.
Το ψήφισμα, εγκρίθηκε και ψηφίστηκε ομοφώνως από την Ανοικτή Λαϊκή Συνέλευση που έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη, την 21η Ιανουαρίου 2018.
Για το «Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία 21 Ιανουαρίου 2018»

Το σημαντικότερο όμως όλων συμπέρασμα, είναι η υπόσχεση συνέχισης των κινητοποιήσεων αυτού του είδους στην Αθήνα, εμπλουτίζοντας βεβαίως την ατζέντα τους.
Με την πεποίθηση ότι θα υπάρξουν άμεσα υπαναχωρήσεις υπό το βάρος της μεγαλειώδους αυτής συγκέντρωσης στο ζήτημα του ονόματος, όπως άλλωστε διαφαίνεται και από τις μέχρι τώρα τοποθετήσεις πολιτικών και κομμάτων, αλλά και από τα δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας, προερχόμενα από τα Σκόπια, όπου είναι έκδηλος ο πανικός που κυριαρχεί, είναι μια καλή ευκαιρία, η προγραμματιζόμενη επόμενη συγκέντρωση για τις 4 Φεβρουαρίου 2018 στην παλτεία Συντάγματος, να γίνει το εφαλτήριο για την ανατροπή του καθεστώτος των μνημονίων και της κατοχικής επιβολής αυτών και την δημιουργία μίας ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, η οποία θα αναλάβει να βγάλει την Ελλάδα από την αγχόνη του διαρκώς ανατροφοδοτούμενου κύκλου, “χρέη – δάνεια – φόροι – εξαθλίωση”.

Εμείς θα είμαστε εκεί, όσο κι αν προσπαθήσουν ξανά ορισμένοι να μας προσδώσουν χαρακτηρισμούς μη σοβαρούς, γελοίους και ανάξιους επανάληψης.

Θα είμαστε όλοι εκεί, γιατί γνωρίζουμε πως η περαιτέρω εξαθλίωσή μας, είναι η περαιτέρω διάνοιξη ενός κενού, που θα επιτρέψει την υλοποίηση της σχεδιαζόμενης ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ, η οποία, δεν θα παραμείνει μόνο στο επίπεδο της οικονομίας, αλλά θα διευρυνθεί στον εδαφικό διαμελισμό, τον οριστικό αφανισμό του Ελληνισμού, ως πρότυπο ανθρωποκεντρικής ιδεολογίας, πέρα και πάνω από δουλοπρεπή κόμματα, τραπεζικές σωτηρίες και καθεστώτων “αγορών” και την μετατροπή του σε ένα παγκόσμιο μοντέλοδουλοποίησης”, των όποιων κατοίκων έχουν την ατυχία να βρεθούν τα επόμενα δεκάδες ή και εκατοντάδες χρόνια, στον τόπο που γέννησε την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ…!

Θα είμαστε όλοι εκεί, γιατί τέτοιες ευκαιρίες δεν δίνονται συχνά σε έναν κατεχόμενο και διαρκώς φτωχοποιούμενο, υποσιτιζόμενο και μειούμενο λαό.

Θα είμαστε όλοι εκεί, γιατί εδαφική κυριαρχία δίχως ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ και ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ, δεν μπορεί να υπάρξει.

Θα είμαστε όλοι εκεί, για να βροντοφωνάξουμε:

ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΥΠΟΤΑΓΗΣ…
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΤΩΝ ΕΦΙΑΛΤΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ…
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ…
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ…!


Και αυτή θα είναι η στιγμή, που θα αντιληφθεί και ο τελευταίος κάτοικος αυτού του κομματιού της γης, πως…

Υπάρχει και…
“ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ”, όπου οι…
“ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ”, μπορούν να δημιουργήσουν ένα κοινό...

“Μέτωπο για μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ”…!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου