Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019

Ας είμαστε ΙΔΙΑΊΤΕΡΑ προσεκτικοί... ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΝΗΡΕΣ

Τον τελευταίο καιρό παρατηρούμε ένα οργασμό και μία πρωτοφανή κινητικότητα στην ... παραγωγή νέων πολιτικών σχημάτων, κομμάτων, κινημάτων, θεραπευτικών" σχημάτων.

Του ΣΠΥΡΟΥ ΚΑΜΠΙΩΤΗ

Είναι αυτό που ο Ελληνικός λαός λέει, πως "ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται". 

Σε όλη την επικράτεια παρουσιάζονται και φυτρώνουν σαν τα μανιτάρια, σωτήρες, σωσίβια .... σαμπρέλες..... Όλοι τρέχουν να "δώσουν" και να ΠΑΡΟΥΝ. ........ Δώσε και σε μένα μπάρμπα. 
..............Χρειάζεται λοιπόν, πάρα πολύ μεγάλη προσοχή. 

Χωρίς να είμαστε αφοριστικοί, επιβάλλεται όμως να είμαστε ψυλλιασμένοι και ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ. Κάποιες ασθένειες στα αρχικά τους στάδια έχουν ακριβώς τα ίδια συμπτώματα. Η έγκαιρη και έγκυρη όμως διάγνωση σώζει ζωές. Ένας απλός βήχας με κακουχία και πυρετό για παράδειγμα μπορεί να είναι η αιτία είτε ενός απλού κρυώματος, είτε γρίπης, είτε πνευμονιόκοκκου, είτε ...... 

Έτσι λοιπόν αν πρόκειται για απλό κρύωμα τότε, με λίγο προσοχή όλα θα πάνε καλά. Αν όμως πρόκειται για τα υπόλοιπα, τότε .. βράσε ... Χαράλαμπε (βοήθειά μας επί ευκαιρία).
Και τώρα στο ... ζουμί.

Μεταξύ των τόσων νεοσυσταθέντων πολιτικών φορέων, τις τελευταίες μέρες είδαμε να δημιουργείται και κάποιος που τιτλοφορείται με την επωνυμία... ΕΠΟΣ, και λέγεται πως τον δημιούργησαν οι "διοργανωτές" των συλλαλητηρίων. Και εδώ αρχίζουν τα .. συμπτώματα (όπως προαναφέραμε). Πρόκειται άραγε για ... "κρυολόγημα" ή για .... "βαριά πνευμονία" με ότι αυτό συνεπάγεται? Τα πρώτα πάντως συμπτώματα ΔΕΝ φαίνονται ενθαρρυντικά. Μακάρι να πέφτουμε έξω. Ομως ......

-Διακηρύττουν ότι αυτό το "ΕΠΟΣ" προέκυψε ως απαίτηση από τα συλλαλητήρια και από την απαίτηση του κόσμου που συμμετείχε σε αυτά. Μάλιστα.

-Προσωπικά συμμετείχα σχεδόν σε ΌΛΑ. Τέτοια απαίτηση όμως δεν την είδα πουθενά. Αντίθετα, είδα πασαρέλα αρκετών επίδοξων σωτήρων τύπου Φραγκούλη και άλλων ... φρούτων. Το παρέκαμψα όμως διότι είπα οκ, πανεθνικός ξεσηκωμός είναι οπότε απαιτείται ομόνοια και σύμπνοια, κατά συνέπεια ας το πάρει το ... ποτάμι (ποτάμιιιι? φτου στον κόρφο μας). Και άντε το παρακάμπτουμε και αυτό και ας προσπαθήσουμε να δούμε καλόπιστα αυτή την κίνηση. Κάτω από ποιες διαδικασίες και προϋποθέσεις έγινε η επιλογή των προσώπων που ηγούνται αυτής της κίνησης? 

-Μήπως οι προβαλλόμενοι "δημιουργοί" σήμερα, δεν ήταν οι ίδιοι που δήλωναν τότε, πως ο σκοπός τους δεν έχει να κάνει με πολιτικό φορέα? Τι συνέβει? .... Και εντάξει θα μου πουν κάποιοι. Τα δεδομένα άλλαξαν. Και εν πάση περιπτώσει πως αλλιώς μπορεί να γίνει? Εντάξει. Να συμφωνήσουμε πως κάτι πρέπει να γίνει. Αφού κάτι πρέπει να γίνει, τότε γιατί δεν καλέστηκαν να συμμετέχουν όλες οι άλλες πατριωτικές συλλογικότητες ή ακόμα και μεμονωμένα άτομα που θα ήθελαν να προσφέρουν? (και προς αποφυγή παρεξηγήσεων, εξαιρώ την ταπεινότητά μου). Πάμε παρακάτω.

-Για την δημιουργία και πολύ περισσότερο για την προώθηση και συμμετοχή στις εκλογές μιας τέτοιας κίνησης, απαιτούνται χρήματα. πολλά χρήματα. πάρα πολλά χρήματα. Ναι??? ΝΑΙ.

Ήδη ακούγονται και γράφονται πως θα πέσουν στο τραπέζι -για τον σκοπό-, κάποια εκατομμύρια (κάτι για 3 ακούστηκε). Ποιος θα τα ... "σπρώξει"? ..... Ακούγεται πάλι πως θα τα "σπρώξει η ... ομογένεια. Και εδώ βλέπουμε να εμφανίζεται και να φωτογραφίζετε μαζί με κάποιους από τους "πρωτεργάτες" ο συμπαθέστατος κύριος Σπύρου. Μα αυτός αν δε με απατά η μνήμη μου δεν ήταν που καμάρωνε δίπλα στην αρχι-νεο-ταξίτισα Χίλαρι? Η Χίλαρι δεν ήταν εκείνη που χρηματοδοτούνταν από τον "φιλέλληνα" Σόρος?

Μήπως λοιπόν τα "συμπτώματα" της αρρώστιας που λέγαμε, μας δείχνουν πως δεν πρόκειται απλά για κρύωμα, ούτε καν για γρίπη, αλλά για .... Πανώλη???? 

Και για να το κλείσουμε. Ποιές είναι οι πολιτικές θέσεις αυτού του "ΕΠΟΣ"??? Ποια είναι η θέση τους για την Ευρώπη? για το νόμισμα? για ..............................??? 

Που αυτές απεικονίζονται ΞΕΚΑΘΑΡΑ? (παρότι ούτε και αυτό είναι εγγύηση, διότι είδαμε και κάποιες θέσεις, ιδρυτικές, και καταστατικά κάποιων άλλων "πατριωτικών" κομμάτων, σε τι συμπεριφορές και ξεπουλήματα οδήγησαν και τον λαό και την χώρα).

Για αυτά και γι ΑΥΤΑ, ... ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ.

Θα επανέλθουμε .....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου