Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

Και ξαφνικά... "σίγασε"


Όταν ο Ντόναλντ Τραμπ, Πρόεδρος των αμερικανών Ρεπουμπλικανών και Πρόεδρος των ΗΠΑ, συνεχάρη τον Αλέξη Τσίπρα για την κύρωση της Συμφωνία των Πρεσπών λέγοντας: - «Η Ελλάδα απέδειξε ότι η είναι πυλώνας σταθερότητας σε μια περίπλοκη περιοχή», ουδείς συναγωνιστής της "Συλλογικότητας κατά των Πλειστηριασμών στα Μεσόγεια", μπορούσε να φανταστεί αυτό που συνέβη με έναν εκ των συναγωνιστών μας και που αποκάλυψε ο ίδιος...!


Του Βαγγέλη Αλιφέρη
(μέλους της ΠΓ της ΔΗ.ΠΟ.Σ "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ")

Λάβρος κατά της εκποίησης της ιδιωτικής και Δημόσιας περιουσίας...
Λάβρος κατά της παράδοσης της ιστορικότητας του ονόματος της Μακεδονίας στους Σλάβους των Σκοπίων...
Λάβρος κατά κάθε αδικίας που στοχοποιούσε το Ελληνικό έθνος και τον Ελληνικό λαό...!

Έβγαζε μύδρους με ό, τι καταπιανόταν και το "καταχέριαζε" με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο. Άξιος αγωνιστής...!


Υπερδραστήριος, τόσο την ώρα της δράσης έξω από το Ειρηνοδικείο Κορωπίου, όσο και εντός των δικαστικών αιθουσών, βοηθώντας πολλές φορές συνανθρώπους μας στις προσωπικές δικαστικές τους υποθέσεις...!

Και ξαφνικά "σίγασε"...


Τι έγινε αλήθεια και "χάθηκε" ο φίλος και συναγωνιστής, αναρωτήθηκαν πολλοί...?
Γιατί δεν παίρνει θέση στα όσα συμβαίνουν στην χώρα το τελευταίο διάστημα...???

Η απάντηση δεν...
άργησε να έρθει...


Και ήρθε από τον ίδιο, με μια ανακοίνωση από την προσωπική του σελίδα στο Facebook...

Στα ελληνικά, αλλά... και στα αγγλικά:


Την περασμένη εβδομάδα η οργάνωση «Ρεπουμπλικάνοι στο Εξωτερικό» με τίμησε ορίζοντάς με Πρόεδρο του Ελληνικού παραρτήματος της οργάνωσης. Ο κύριος στόχος της οργάνωσης αυτής είναι να κινητοποιεί και να βοηθάει Αμερικανούς Ρεπουμπλικάνους ψηφορόρους στην Ελλάδα να εγγράφονται στους εκλογικούς καταλόγους των ΗΠΑ και να ψηφίζουν σε δημοτικές, πολιτειακές και Εθνικές εκλογές. Περαιτέρω, θα παρέχουμε εξειδικευμένη υποστήριξη σε Αμερικανούς Ρεπουμπλικάνους που ζούν μόνιμα ή εργάζονται στην Ελλάδα γύρω από πολλά θέματα, όπως αποφυγή διπλής φορολογίας, περιουσιακά θέματα καθώς και όσα θέματα αφορούν άτομα με διπλή υπηκοότητα που κατοικούν στην Ελλάδα.


Τα γραφεία μας ευρίσκονται στην Αθήνα, λίγες εκατοντάδες μέτρα από την Πρεσβεία των ΗΠΑ, στην οδό Δημητρέσσα αρ. 18 στα Ιλίσσια, με ώρες λειτουργίας 12 με 4 μμ., τηλ. 210-6123444 και σε λίγες ημέρες λα λειτουργεί και ιστοσελίδα της Ελληνικής Οργάνωσης.

Όπως αντιλαμβάνεστε, ως Πρόεδρος της οργάνωσης στην Ελλάδα των Αμερικανών Ρεπουμπλικάνων, δεν μου επιτρέπεται πλέον να λαμβάνω καμία θέση επί θεμάτων που άπτονται των πολιτικών δρωμένων στην Ελλάδα και προβαίνω σε αυτήν την προσωπική ανακοίνωση στο Facebook για να αιτιολογήσω στους φίλους μου εδώ την παντελή απουσία σχολίων μου επί πολιτικών θεμάτων, είτε από δικές μου αναρτήσεις, είτε με σχόλια σε αναρτήσεις φίλων, ασχέτως των προσωπικών μου απόψεων τις οποίες φυσικά διατηρώ. Όμως ως εκπρόσωπος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος πρέπει να διατηρήσω την ουδετερότητά μου, εν όψει ειδικά του γεγονότος ότι σε λίγους μήνες έχουμε εκλογές στην Ελλάδα.

Ως εκ τούτου το προφίλ μου «Jonathan Constantine» θα περιοριστεί σε αναρτήσεις που έχουν σχέση με τον αθλητισμό και ναυταθλητισμό εν γένει (ιδίως για τους φίλους μου καγιακίστες, σερφάδες και ιστιοπλόους) και το προφίλ «Ιωνάθαν Κωνσταντίνου» θα περιέχει αναρτήσεις επί νομικών θεμάτων που αφορούν την επαγγελματική μου, αλλά και την κοινωνική μου δραστηριότητα.



ANNOUNCEMENT
Last week the Republicans Overseas organization honoured me by naming me the Chairman of the Republicans Overseas Chapter in Greece. Our primary objective is to mobilise and assist Republican voters in Greece to register and vote in all elections in the United States. Additionally, we will be providing support for US Republicans living and working in Greece on a wide variety of subjects, starting with double taxation issues, property problems, as well as any other issues US citizens and Dual Nationals may face during their stay in Greece.
Our offices are located in Athens, a very short walk from the US Embassy, on Dimitressa 18 Street, and will be open from noon to 4pm on working days, phone number 0030-210-6123444, a website will be operational very soon.
As you can realise, from my position as Chairman of the RO Chapter, I am not anymore in a position to comment on local Hellenic politics, and I am making this announcement on my personal Facebook pages to make sure that all of my friends out there who have read and commented on various postings, comments and interactions I have made in the past, realise that from now on, I cannot comment or interact with their posts (many of which I will personally agree with) but as a representative of the Republicans Abroad Organisation, which is affiliated with the GOP, I must remain strictly neutral on all political issues in Greece, especially in the light of the fact that elections in Greece are coming up during the next few months.
My profile “Jonathan Constantine” will be mainly used for interaction with my very good friends in Greece and abroad who are involved in kayaking, surfing sailing and other sports, and the profile «Ιωνάθαν Κωνσταντίνου» will be used to talk with my friends in the Legal world in Greece, and social friends."

Σκόρπισε απογοήτευση αρχικά ο φίλος Ιωνάθαν (Ίωνας για τους φίλους)...

Μα είναι δυνατόν, ένας αγωνιστής σαν κι αυτόν, να συμπλέει με τον "πλανητάρχη", αυτόν που... αφού άσκησε πρώτα πιέσεις στην ελληνική κυβέρνηση προκειμένου να αποδεχθεί και να συνυπογράψει την κατάπτυστη "Συμφωνία των Πρεσπών", στην συνέχεια του έστειλε και τα "συγχαρήκια", αναλαμβάνοντας την θέση του "Εκπροσώπου" του στην Ελλάδα...?

Με αυτόν, που έχει υπό τον "έλεγχό" του τον ΟΗΕ, συνομιλητή για το Κυπριακό-Αιγαίο-Μεσόγειο τον επιθετικότατο Ερντογάν, το ΔΝΤ που στραγγαλίζει την πατρίδα μας, την Παγκόσμια Τράπεζα...???

Πως είναι δυνατόν να συμπλέει με αυτόν...?


Αυτές ήταν οι πρώτες σκέψεις που ήρθαν στο "φτωχό" μου μυαλό...!
Γιατί οι δεύτερες, ήταν πολύ χειρότερες...!!!

Συγκοινωνούντα δοχεία

Αναλύοντας και αξιολογώντας πιο ψύχραιμα την κατάσταση, μια "δεύτερη ματιά" που λέμε, βγήκαν εύλογες και ιδιαίτερα σοβαρές απορίες...

Αν αυτός ο "μαχητής" σίγασε, τι θα κάνουν οι άλλοι...?
Αν αυτός ο "μαχητής" προσδέθηκε στο άρμα των ΗΠΑ, τι θα κάνουν οι άλλοι...?

Ποια η σχέση του και από πότε, για να "τιμηθεί" με εμπιστοσύνη, σε μια τόσο σημαντική θέση, εντός του στρατοπέδου του κυβερνώντος κόμματος των ΗΠΑ, από την ηγεσία των ΗΠΑ...?
Τι σχέση μπορεί να έχει με την εξέλιξη αυτή, η "Μπουμπουλίνα" του Μακεδονικού αγώνα, που δρα και φωτογραφίζεται μαζί του...?
Τι σχέση μπορεί να έχει με την εξέλιξη αυτή, ο Δημήτρης Καμμένος, που ενώνει τις δυνάμεις του με την κυρία Μπιτάκου, την "Μπουμπουλίνα" του Μακεδονικού αγώνα...?
Τι σχέση μπορεί να έχει με την εξέλιξη αυτή, η κυρία Ραχήλ Μακρή (Υποψήφια δήμαρχος Παλλήνης) και ο σύζυγός της, όταν αυτός λειτουργεί σαν νομικός σύμβουλος του πολιτικού της φορέα και δέχεται "συγχαρητήρια' για το... "εγχείρημά" του αυτό, από τον σύζυγο της κυρίας Μακρή...?

Σε κάθε περίπτωση, οι "διασυνδεδεμένοι" με τον έναν ή τον άλλον τρόπο με τον... "Ρεπουμπλικανό" Πρόεδρο-αγωνιστή, θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν την θέση τους...

Όπως ακριβώς, την ξεκαθάρισε κι ο Ίωνας...!

Και τώρα πια, θα ασχολείται με ποδόσφαιρο... μπάσκετ... και την ονοματοδοσία των καιρικών φαινομένων, που διαρκώς αλλάζουν...

Όπως λέμε: Έχει ο καιρός γυρίσματα...!

1 σχόλιο: