Κυριακή 9 Ιουνίου 2019

Σσσς… Μην "ξυπνάτε" τον λαό…


Οι “κρατικοκορβανάδες”, οι “λιστοκυνηγοί” και οι “καρεκλοψάχτες”, ενώνονται…!

Ανίερες πολιτικές κολεγιές των 30 ημερών, με στόχο την μισθοδοσία της Βουλής


Αφήστε τον λαό στην “ησυχία” του… Στην “κανονικότητά” του… Στον “μύθο” της εξόδου από τα μνημόνια… Στην “νιρβάνα” της προσδοκίας που του προκαλεί το “φως στο τούνελ”…

Του Βαγγέλη Αλιφέρη
(μέλος της ΠΓ της ΔΗ.ΠΟ.Σ. "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ")



Αφήστε τον να πιστεύει, πως όσα δεν κατάφερε,  δέκα χρόνια τώρα, ο εξωκοινοβουλευτικός χώρος που εμφορείται από υγιή πατριωτικά αισθήματα, θα το κάνει εντός των τελευταίων 30, προ των εθνικών εκλογών, ημερών…
Αφήστε τον να πιστεύει, πως όσοι αυτοχαρακτηρίζονται “πατριώτες”, είναι, και πως θέλουν το καλό του…
Αφήστε τον να πιστεύει, όπως κάθε φορά άλλωστε, πως την ευθύνη της καταστροφής που βιώνει, την έχει μόνο η τελευταία κυβέρνηση και πως αν την αντικαταστήσει με μία από τις προηγούμενες, αυτοτελώς, εν μέρει ή συνδυαστικά, θα έρθει η “σωτηρία” του…
Αφήστε τον να πιστεύει, πως η “τεχνογνωσία” που απέκτησαν την τελευταία δεκαετία, όλοι αυτοί που...
οδήγησαν σε διάλυση τα κόμματά τους, μικρά ή μεγάλα, εντός ή εκτός βουλής, αυτοί που απογοήτευσαν με τις επιλογές τους τα εκατομμύρια των απλών ανθρώπων που τους πίστεψαν, εκφυλίζοντας κάθε έννοια πολιτικής, τους απογοήτευσαν και τους οδήγησαν στην αποστράτευση από τον πολιτικό αγώνα, θα μπορέσει εντός 30 ημερών, να τον οδηγήσει νικηφόρα στον μεγάλο εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα που έχει ανάγκη η χώρα…
Αφήστε τον να πιστεύει, πως Ευρωπαϊκή Ένωση (των τραπεζιτών), τον αγαπάει και πως ό, τι του κάνει, του το κάνει για το καλό του… Για το μέλλον των παιδιών του… Για να την ευημερία του…
Αφήστε τον να πιστεύει, πως όλα αυτά και χιλιάδες τέτοια ακόμη, είναι “μονόδρομος”…
Αφήστε τον να πιστεύει, πως “δεν αλλάζει τίποτα”…

Αφήστε τον να σπάσει τα μούτρα του για μια ακόμη φορά…!

Όχι γιατί του αξίζει… Σε κανέναν λαό δεν αξίζει κάτι τέτοιο…
Αφήστε τον όμως, γιατί αυτή την φορά, παίζει κάτι νέο… Κάτι καινούριο… Πέραν της δημιουργίας συστημικών αναχωμάτων… 
Παίζει το εκφυλιστικό φαινόμενο “όλα για όλα, για την μισθοδοσία ή/και την επιδότηση”…!
Και η αντίδρασή του, θα έχει πολύ ενδιαφέρον...!

Γιατί, τι άλλο μπορεί να προσφέρει ο παρωχημένος λόγος προσκλήσεων σε συμπλήρωση εκλογικής λίστας, μέσω της δημιουργίας… “συνομοσπονδίας” (ναι… το ακούσαμε κι αυτό) “πατριωτικών φορέων”, χωρίς ισχυρή πολιτική προγραμματική δέσμευση, χωρίς πολιτικούς στόχους και χωρίς πολιτικό πρόγραμμα υλοποίησης αυτών, πέραν της ονείρωξης του πολυπόθητου ορίου 3% για την εισαγωγή στο μισθολόγιο των εκλεγμένων ή του ονειρεμένου 1,5%, ως απαιτούμενου ορίου, για την λατρεμένη επιδότηση των κομμάτων που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία…???

Το νέο αυτό φαινόμενο, της σύμπραξης τόσο παράταιρων ιδεολογικοπολιτικών απόψεων σε μεγάλη κλίμακα (εδώ γελάμε) θα αναδείξει επιτέλους με σαφήνεια όλα όσα έκρυβαν τα προηγούμενα χρόνια, οι συντελεστές των επιχειρούμενων… “συνομοσπονδιών” αυτών, και θα καταδείξει ένα προς ένα, τα ονόματα των επίδοξων “μισθωτών του κοινοβουλίου”…!

Ήδη, στην “συλλογή” μπήκαν τα πρώτα ονόματα, τα οποία προήλθαν από τις ευρωεκλογές:
ΛΑΕ – ΠΕΙΡΑΤΕΣ
Αναφανδόν υπέρ της εξόδου από την ΕΕ και την ΟΝΕ (ευρώ) οι πρώτοι, υπέρμαχοι της παραμονής οι δεύτεροι… Το αποτέλεσμα? Τραγέλαφος… Πανωλεθρίαμβος…!
Το 2,86% του πρώτου στις Β’ εθνικές εκλογές του 2015 και το 0,90% του δεύτερου στις ευρωεκλογές του 2014, έγινε αθροιστικά με την κοινή τους κάθοδο στις ευρωεκλογές του 2019, 0,56%...!

Στα σκαριά, εν όψει των εθνικών εκλογών, έχουμε τώρα ένα άλλο συνονθύλευμα!
ΕΠΑΜ – ΑΚΚΕΛ
Αναφανδόν και πάλι υπέρ της εξόδου από την ΕΕ και την ΟΝΕ (ευρώ) οι πρώτοι, υπέρμαχοι του… “ακατάσχετου” των ευρωπαϊκών επιδοτήσεων οι δεύτεροι…!
Θα μου πείτε: “Μα που είναι το κακό” ???

Εδώ είναι το κακό κυρίες και κύριοι. Διαβάστε και φρίξτε:
«ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ:
ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ - ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.
ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ.
ΣΕ ΜΙΑ ΙΣΟΤΙΜΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΠΟΥ ΚΑΘΕ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΔΥΝΑΜΗ Ή ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ.
ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΧΩΡΙΑ ΑΛΛΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΑΠΌ ΚΟΙΝΟΥ

Τι μας λέει ακριβώς ο άνθρωπος που διέλυσε το κόμμα των 4.500 εγγεγραμμένων μελών το 2011 και το πήγε στα 200 μέλη (εγγεγραμμένα)???
Δεν με νοιάζει που θέλεις να πας και πώς. Κάνε ό, τι γουστάρεις… Εκλογική λίστα θέλω να φτιάξω… Κορόιδα να μας ψηφίσουν θέλω να βρω… Το 3% της “μισθοδοσίας” θέλω να πιάσω…!!!

Ποιες πολιτικές δεσμεύσεις ?
Ποια πολιτικά προγράμματα ?
Ποια πολιτικά προτάγματα ?
Στον κρατικό κορβανά μπορούμε να πλησιάσουμε ?
Για ελάτε όλοι κοντά…
Γιατί, όλοι μαζί μπορούμε. Και ο καθένας μόνος του… Και πριν και μετά…!

Το κορυφαίο όμως όλων, το επιχειρεί για πολλοστή φορά η εθνική μας “Μπουμπουλίνα” των γνωστών πια “Μάππετ σώου”, όπου συγκάλεσε την περασμένη εβδομάδα σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας, όλο το αποτυχημένο πολιτικό εξωκοινοβουλευτικό φάσμα, από την άκρα δεξιά, βασιλοχουντικούς, μέχρι νεοφιλελεύθερους φιλοευρωενωσίτες, λάτρεις του GREXIT και παγανιστές αμεσοδημοκράτες…!

Κοινός και απροκάλυπτος πια στόχος ?
Τι άλλο ? Η συμπλήρωση κοινού ψηφοδελτίου, με ονόματα των παρευρισκόμενων…!
Για πολιτική ? Ούτε λόγος…!!!

Αμ δεν γίνεται έτσι “καμάρια” μου…
Για μια συνάντηση, με υψηλή εθνική στόχευση, εφόσον υφίσταται και προέχει, της οποίας το αποτέλεσμα, δεν μπορεί, παρά να διασφαλιστεί ΜΟΝΟ με τις τρεις αυτές αδιαπραγμάτευτες προϋποθέσεις, δεν μίλησε κανείς… Τυχαίο ? Ε όχι τώρα πια… Δεν νομίζω…!

  • Πρώτον: Ο συνεκτικός κρίκος αυτής της προσπάθειας, θα είναι μια ισχυρή και αμιγώς πολιτική ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ. Σαφής… Λιτή… Κρυστάλλινη… Χωρίς αστερίσκους και παρενθέσεις… 
  • Δεύτερον: Καθολική, προκαταβολική και αμετάκλητη ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΟΛΩΝ, από κάθε αντίληψη ΗΓΕΜΟΝΙΣΜΟΥ… Από κάθε ΗΓΕΤΙΚΗ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ...
  • Τρίτον: Επικεφαλής αυτής της προσπάθειας, θα τεθεί προσωπικότητα αδιαμφισβήτητου κύρους, και με αδιαμφισβήτητες πολιτικές και οργανωτικές ικανότητες. Ενώ όλοι εμείς, θα αναλάβουμε ΔΗΜΟΣΙΑ, ΗΘΙΚΗ και ΠΟΛΙΤΙΚΗ δέσμευση να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις αυτήν την προσπάθεια, και με στόχο να οδηγήσουμε τον μεγάλο Δημοκρατικό Πατριωτικό Συνασπισμό στο βάθρο της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ με την κοινωνία πρωταγωνιστή και θεματοφύλακα των εξελίξεων.
Γι’ αυτές τις τρεις προϋποθέσεις, μίλησε μόνο η ΔΗ.ΠΟ.Σ “ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ”
Και παρότι προηγήθηκε το κάλεσμά της από αυτά των ανωτέρω παραδειγμάτων, ουδείς μπήκε στον κόπο, έστω και να τα αντιγράψει και να τα παρουσιάσει, ακόμα κι ως δικά του…!

Τυχαίο ξανά λοιπόν ? Μα και βέβαια όχι… Αφού εδώ, προέχει η ουσία της πολιτικής, ΣΤΗΝ ΒΆΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΎ ΑΓΏΝΑ και αποκλείει “κρατικοκορβανάδες”, “λιστοκυνηγούς” και “καρεκλοψάχτες”…!

Γι’ αυτό σας λέω… Σσσ... Μην "ξυπνάτε" τον λαό...

Αφήστε τον να (ξανά) σπάσει τα μούτρα του…
Δεν μπορεί… Που θα πάει…? Θα καταλάβει…!
Αν όχι ? Καληνύχτα Ελλάδα…!

Κι όποιος τολμά, ας με διαψεύσει…!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου