Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

Η Γερμανική κατοχή, δεν τελείωσε το ’44… Ούτε η χούντα το ’73…!



Με αφορμή την… “παραγγελθείσα” και λίαν συντόμως ψηφισθείσα και εφαρμοσθείσα νομοθεσία, για την “προστασία” της σωματικής ακεραιότητας των ΔΗΜΙΩΝ της Ελληνικής κοινωνίας, δηλαδή τους “Έλληνες”(?) Συμβολαιογράφους, διαβάζουμε και μένουμε έκπληκτοι, πως ενός υπέρτερου ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ, είναι η αρπαγή των περιουσιακών στοιχείων των Ελλήνων πολιτών και η μεταβίβαση της ιδιοκτησίας αυτής, σε ξένα funds, σε ξένες (4 συστημικές και όχι μόνο) τράπεζες και σε ξένα φυσικά πρόσωπα…!

Γράφει ο Βαγγέλης Αλιφέρης

Μέχρι σήμερα, γνωρίζαμε πως το ξεπούλημα της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, γίνεται προς “όφελος” της ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ.

Γνωρίζαμε, πως τα δεκάδες χιλιάδες λουκέτα στις Ελληνικές επιχειρήσεις, γίνεται για το “καλό” των Ελλήνων και την “σωτηρία” της πατρίδας.


Γνωρίζαμε, πως η αντικατάσταση του Ελληνικού, υψηλού μορφωτικού επιπέδου, ανθρώπινου εργατικού δυναμικού και με υψηλή προστιθέμενη αξία, μέσω της μετανάστευσης προς τις κεντρικές και Βόρειες χώρες της Ευρώπης, της Αμερικής, του Καναδά και της Αυστραλίας, από φθηνό, ανειδίκευτο, αμόρφωτο, δύστροπο και στην πλειοψηφία του μη συμβατό με τον δυτικότροπο δικό μας πολιτισμό, προσωπικό, ερχόμενο από κάθε γωνιά της γης, με ότι αυτό συνεπάγεται για την κοινωνική συνοχή του Ελληνικού λαού, γίνεται για να “σωθεί” η πατρίδα που κινδυνεύει. Από τι άραγε, αν όχι από τους ίδιους τους "οσφυοκάμπτες" πολιτικούς και τις πολιτικές αφανισμού που αποδέχονται και εφαρμόζουν;

Σήμερα λοιπόν, εν έτη 2017, μαθαίνουμε μέσα από ένα κατάπτυστο όσο και ακραία ρατσιστικό (μιας και η συντριπτική πλειοψηφία των ιδιωτικών ακινήτων που εκπλειστηριάζονται, ανήκουν σε Έλληνες) νομοσχέδιο, πως, για μην χρειαστεί για μια ακόμη φορά να βάλουν το χέρι βαθιά στην τσέπη οι πολίτες, μέσω μιας νέας ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών, θα πρέπει να παραδώσουν ησύχως και συντεταγμένα τα σπίτια τους, στους νέους “κατακτητές” της πατρίδας τους. Κάτι σαν την επίταξη των Γερμανικών Δυνάμεων κατοχής δηλαδή…!

Η Γερμανική κατοχή, δεν τελείωσε το ’44…

Συνεχίζεται απρόσκοπτα, αυτή την φορά με το θράσος των δοσιλόγων πολιτικών, δημοσιογράφων και Δημόσιων λειτουργών, να βαράει κόκκινο, σαν το χρώμα της σημαίας των SS Nazi.
Για να μην πληρώσεις, σου λένε, θα σου πάρουμε το σπίτι που στεγάζεις την οικογένειά σου, θα το δώσουμε στους τραπεζίτες να το πουλήσουν για ένα κομμάτι ψωμί, να ενισχυθεί η ρευστότητά τους ώστε να σωθούν αυτές κι έτσι, θα έχεις συμβάλλει  στην “προστασία” της ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ…!

Από πότε βρε παιδιά η σωτηρία μιας τράπεζας ταυτίζεται με το Δημοσιονομικό Συμφέρον και την Εθνική Οικονομία; Ρωτάς εσύ ο αφελής…

Η χούντα δεν τελείωσε το ’73…

…σου αποκρίνονται εμμέσως, αλλά στην στιγμή. Διαταράσσεις την απρόσκοπτη και εύρυθμη διενέργεια των πλειστηριασμών; Ε, πάρε το άρθρο 3, που προβλέπει την αυτεπάγγελτη δίωξή σου μπας και βάλεις μυαλό. Από 3 έως 6 μήνες στην στενή, για να μάθεις να “επιμένεις” στην καταστροφή της χώρας σου.

Ανθρωπάκο…

Θα πρέπει να σου γίνει βίωμα η προστασία της Εθνικής Οικονομίας, η οποία περνά μέσα από το Δημοσιονομικό Συμφέρον, η οποία διέρχεται και εξαρτάται από την ρευστότητα των τραπεζών και η οποία συναρτάται απόλυτα από την ρευστοποίηση του αίματος και του ιδρώτα που έχυσες για να φτιάξεις ή να αγοράσεις αυτό το σπίτι.

Όλα αυτά, θα πρέπει να γνωρίζεις πως είναι για το δικό σου καλό. Για να μην ξαναπληρώσεις ποτέ καμία ανακεφαλαιοποίηση, σε καμία τράπεζα.

Και μην τολμήσεις να βιαιοπραγήσεις ή απειλήσεις Συμβολαιογράφο, γιατί υπάρχουν τα άρθρα 1 και 2 που κόπηκαν και ράφτηκαν στα μέτρα που μας παρήγγειλαν οι εντολείς μας…
Πάντα για το δικό σου… καλό.

Ελληνάκο…!

Βάλε τώρα στο cdplayer να παίζει το γνωστό τραγουδάκι “μην αντιστέκεσαι”, ετοίμασε ένα φραπεδάκι ή cappuccino, ό, τι προτιμάς, κάθισε αναπαυτικά στον καναπέ σου, για όσο διάστημα θα σου ανήκει και συντόνισε την τηλεόρασή σου σε ένα συστημικό ΜΜΕ, να παρακολουθήσεις το επόμενο τρομοκρατικό δελτίο ειδήσεων των 9:00.

Χαλάρωσε και απόλαυσε τις τελευταίες στιγμές της ελευθερίας και της ευημερίας που γνώρισες…!

Με τις καλύτερες ευχές μας, για ένα καλύτερο μέλλον των τραπεζών…!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου