Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017

Ο ταχυδρόμος χτυπάει πάντα δυο φορές. Ο "αυριανισμός" όμως συνέχεια…

Ποιους εννοεί άραγε ο Κουρής, ότι μεθοδεύουν άθλια προβοκάτσια στα επεισόδια με τους πλειστηριασμούς; Ποιους καταδεικνύει ότι θέλουν νεκρό; Μα φυσικά το κίνημα κατά των πλειστηριασμών. Δηλαδή, την ΛΑΕ, το ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ και το ΕΠΑΜ (ότι απέμεινε απ' αυτό).
Ποιοι θα έπρεπε να αντιδράσουν για το προβοκατόρικο δημοσίευμα; Μα φυσικά η ΛΑΕ, το ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ και το ΕΠΑΜ. Οι δύο πρώτοι αντέδρασαν ως όφειλαν και πολύ καλά έκαναν. Το ΕΠΑΜ όμως;

Γράφει ο Γιώργος Ιεροδιάκονος

Εδώ σε θέλω μάστορα! Τι συμβαίνει εδώ πέρα; Τα Δελτία Τύπου για την ιδιώνυμη (ν)τροπολογία, τα άρθρα και τα σχόλια και οι πύρινοι λόγοι από μεγαλοστελέχη του κόμματος, καλά κρατούν. Για την ταμπακέρα όμως;
Πάμε λοιπόν στην ταμπακέρα...

Ποιος είναι ο διευθυντής του Kontra News; Ο Λιάτσος. Οπότε, ποιος είναι υπεύθυνος για το άθλιο πρωτοσέλιδο; Μα φυσικά, ο Λιάτσος. Κάποιο σχόλιο για το δημοσίευμα; Από τον Πρόεδρο, τον Γ.Γ., κάποιο μέλος της Π.Γ., κάποιο μέλος του κόμματος έστω; Κανένα! Αβαβά, που λένε στην καθομιλουμένη.
Και την ίδια στιγμή, μύδροι τα σχόλια εναντίον άλλων δημοσιευμάτων, όπως του διευθύνοντος συμβούλου της Τράπεζας Πειραιώς Χρήστου Μεγάλου, σε συνέντευξή του στο ΒΒC, που αποκαλεί το κίνημα κατά των πλειστηριασμών "πληρωμένα κακοποιά στοιχεία" και "τραμπούκους".
Εκεί τα στελέχη του ΕΠΑΜ δεν χαρίζουν κάστανο. Και καλά κάνουν. Για το πρωτοσέλιδο του Λιάτσου όμως, που καλεί Κυβέρνηση, Δικαιοσύνη και Αστυνομία να αντιμετωπίσουν τα κακοποιά στοιχεία, που μεθοδεύουν προβοκάτσια με νεκρούς;
Ποιους εννοεί το πρωτοσέλιδο της Αυριανής -συγνώμη, του Kontra News ήθελα να πω; Είπαμε: την ΛΑΕ, το ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ και το ΕΠΑΜ.
Εκτός κι αν το ΕΠΑΜ εξαιρείται. Διότι στα ειρηνοδικεία βλέπουμε μονίμως τους Λαφαζάνη, Κωνσταντοπούλου, Στρατούλη, Λεουτσάκο, Παπαδόπουλο του ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, αλλά Καζάκη και Κυπριώτη δεν βλέπω. Άφαντοι! Ούτε στο συλλαλητήριο της Πέμπτης τους είδαμε, ούτε πουθενά αλλού. Στασίδι στον KONTRA 24 του Λιάτσου μόνο και ...δόξα σοι ο Θεός.
Είναι, βλέπετε, κι εκείνη η συμφωνία Καζάκη-Κυπριώτη με τον Κουρή. Σας δίνω βήμα για να λέτε ότι θέλετε, αφήστε με όμως κι εμένα να λέω τα δικά μου. Καθείς εφ’ ω ετάχθη, που λένε. Συμφωνία κυρίων. Ή καλύτερα, συμφωνία μεταξύ δύο συμμοριών. Εσύ στις δικές σου περιοχές της πόλης κι εγώ στις δικές μου. Και κανένας δεν θα ανακατεύεται στα χωράφια του άλλου. Ομερτά, όπως το λέμε στη γλώσσα μας!
Πόσο «βολικό», αλήθεια, να το παίζεις επαναστάτης πίσω από το πληκτρολόγιο και η σκοτεινή πλευρά σου να τα βρίσκει με τον Διάβολο! Όπως το διπλό πρόσωπο του Ιανού. Ο ένας κοιτάει δεξιά και ο άλλος αριστερά.
Συνεχίστε λοιπόν με τα επαναστατικά σας μανιφέστα. Συνεχίστε με τα φλογερά σας κείμενα και τον πύρινο λόγο σας. Ότι και να λέτε όμως, ότι και να κάνετε, το ξέρετε καλά πως η συμφωνία με τον Διάβολο δεν παραγράφεται ποτέ!
Σας προκαλώ λοιπόν. Αν είναι να σχολιάσετε κάτι, πείτε κάτι και για το κάτωθι άθλιο πρωτοσέλιδο του συνεργάτη σας, αν σας βαστά.
Άντε γιατί χορτάσαμε από φλούδια λόγια. Φτάνει πια με τους γιαλαντζίδες!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου