Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

Δελτίο Τύπου, για την συνάντηση του "Μετώπου για μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ", με την Ύπατη Αρμοστεία Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
του Μετώπου για μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ


Ο Πρέσβης ε.τ. και μέλος της προσωρινής Πολιτικής Γραμματείας του Μετώπου Λεωνίδας  Χρυσανθόπουλος, συναντήθηκε σήμερα στην Γενεύη με υψηλούς  αξιωματούχους της Ύπατης  Αρμοστείας  Ανθρωπινών Δικαιωμάτων του ΟΗΕ και τους ενημέρωσε  για την κατάσταση  στην Ελλάδα, με έμφαση τους πλειστηριασμούς. 

Υπογράμμισε τις συνεχιζόμενες...παραβάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Ελλάδα, λόγω των μέτρων λιτότητας, που είχε σαν αποτέλεσμα, οι θάνατοι να εκτιναχθούν στους 123.700 το 2017.

Η Ύπατη Αρμοστεία, εξέφρασε την ανησυχία της για την κατάσταση στην Ελλάδα και εξετάσθηκαν τρόποι αντιμετώπισης των πλειστηριασμών. Δόθηκαν επίσης στους αξιωματούχους ο πίνακας πλειστηριασμών της 31.1.2018 από το Δελτίο Νομικών που ανάρτησε ο "Δρόμος Ανοικτός" .

Τέλος, έγινε ενημέρωση από τον Πρέσβη για την διαδήλωση για το Μακεδονικό, που δίνει την ευκαιρία στον Ελληνικό λαό, εκτός από το να εκφράσει την αντίθεση του στις προτεινόμενες λύσεις, να εκδηλώσει την αγανάκτηση του για τα οκτώ χρόνια  καταστροφής που έχει υποστεί ο ίδιος και η Ελλάδα. 


Φώτο: Ο Πρέσβης ε.τ. Λεωνίδας Χρυσανθόπουλος και μέλος της προσωρινής Π.Γ. του "Μετώπου για μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου