Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019

Εγκληματείτε, κύριοι της “αριστερής” -τρομάρα σας- νομενκλατούρας. Εγκληματείτε εναντίον της χώρας, εναντίον των παιδιών σας!


“Βρήκαμε τρόπο να διαχωρίσουμε την ελληνική Μακεδονία από την δική μας. Διότι, πραγματικά, είμαστε το βόρειο τμήμα της ιστορικής περιοχής της Μακεδονίας”.

Του Γιώργου Ιεροδιάκονου
μέλους της ΠΓ της ΔΗ.ΠΟ.Σ "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ"

Αυτή την ιταμή δήλωση έκανε ο Ζάεφ, μιλώντας το Σάββατο στη Διάσκεψη του Μονάχου για την Ασφάλεια. Και δεν βρέθηκε ένας Έλληνας πολιτικός να του τρίψει την Συμφωνία των Πρεσπών στη μούρη. Θα μπορούσε έστω, το ελληνικό ΥΠΕΞ να θέσει διπλωματικό θέμα για την δήλωση αυτή. Αλλά ποιος θα το αυτό; Ο Κατρούγκαλος;

Ρε τσόγλανοι, που υποδύεστε τάχα τους ρεαλιστές. Αν αυτή η δήλωση μείνει αναπάντητη, είναι σαν να αποδεχόμαστε κι εμείς ότι η Μακεδονία μας αποτελεί τμήμα μιας προσδιορισμένης, ενιαίας Μακεδονίας. Και ναι μεν ο Ζάεφ δηλώνει σήμερα περιχαρής που βρήκε τρόπο μαζί με τον Τσίπρα να διαχωρίσουν την ελληνική Μακεδονία από την δική τους, αν αύριο όμως,... μια μελλοντική κυβέρνηση της “Βορείου Μακεδονίας” θέσει θέμα επανένωσης των κομματιών της “ιστορικής Μακεδονίας”, εσείς τι θα κάνετε; Θα τους πείτε ότι άλλο η Βόρεια Μακεδονία και άλλο η Ελληνική;

Εγκληματείτε, κύριοι της “αριστερής” -τρομάρα σας- νομενκλατούρας. Εγκληματείτε εναντίον της χώρας, εναντίον των παιδιών σας! Καθότι, όταν τέτοιες ιταμές δηλώσεις μένουν αναπάντητες, είναι σαν να νομιμοποιείτε τα επιχειρήματα και τις αυριανές τους αξιώσεις. 

Το καλύτερο θα ήταν βέβαια, να πάρετε την Συμφωνία που υπογράψατε μαζί του, να την κάνετε μασούρι και να του την χώσετε στην απορηματική οπή, αλλά ο τελευταίος Έλληνας που θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο (ο Γεώργιος Καραϊσκάκης), πέθανε το 1827.

Κάντε τουλάχιστον το πιο απλό. Θέστε θέμα. Διαμαρτυρηθείτε. Κάντε κάτι, τέλος πάντων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου