Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

Όποιος επικαλείται την “ευθύνη”, την “αλήθεια” και την “ειλικρίνεια”, οφείλει πρώτος να τα τηρεί…


Η “ξενοφοβία”, ήταν μια άγνωστη λέξη, ανύπαρκτη στο λεξιλόγιο των Ελλήνων, μέχρι από μερικά χρόνια. Εφευρέθηκε σε μια προσπάθεια σπίλωσης συνειδήσεων και προσωπικοτήτων, όταν έγινε αντιληπτός από τον Ελληνικό λαό ο σχεδιασμός αποδόμησης των εθνών – κρατών και η υλοποίησή του και εμφανίστηκαν τα πρώτα σημάδια λαϊκής αντίδρασης και αντίστασης αυτής της ύπουλης μεθόδευσης.

Του Βαγγέλη Αλιφέρη
(μέλους της Π.Γ. της “ΔΗ.ΠΟ.Σ. ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ

Μέσω των μαζικών μετακινήσεων πληθυσμών από Ασία και Αφρική, προς την Ελλάδα της εξαθλίωσης και σε αγαστή συνεργασία – συνέργεια σκοτεινών κέντρων της ΕΕ, επιχειρείται η αλλοίωση της πληθυσμιακής σύνθεσης, αυτού που αποκαλούμε “Έθνος των Ελλήνων” ή “Ελληνικό Έθνος”.

Οι τεράστιες μεταξύ τους διαφορές, στον πολιτιστικό και πολιτισμικό αξιακό κώδικα ζωής, καταστούν αδύνατη την “ενσωμάτωση” των “νεοεισερχομένων κατοίκων”, στην “δυτικότροπη” Ελληνική κοινωνία. Η κουλτούρα της εγκληματικότητας αυτών, που δεν διστάζουν ακόμη και να αφαιρέσουν ανθρώπινες ζωές, προκειμένου να “καρπωθούν” μια βιντεοκάμερα, ένα κινητό τηλέφωνο ή το τελευταίο εικοσάευρο από μία εξαθλιωμένη συνταξιούχο γερόντισσα, συνιστούν μερικούς από τους λόγους για τους οποίους αντιδρά και αντιστέκεται, ο πάντοτε φιλόξενος Έλληνας πολίτης.

Επομένως, οι… “τριγμοί στην κοινωνική συνοχή” των πόλεων υποδοχής, δεν δημιουργούνται από μια…
απλή “έλλειψη ενημέρωσης”, αλλά από την αύξηση του αισθήματος ανασφάλειας που νιώθει. Σε συνδυασμό δε, με την ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητας, την ταυτόχρονη μείωση της αποτελεσματικότητας των δυνάμεων εσωτερικής ασφάλειας (συγχωνεύσεις αστυνομικών τμημάτων, υποστελέχωσή τους κλπ) και την “Ελληνοφοβία”, που είναι διάχυτη στους κόλπους “δεξιών δικαιωματιστών - παγκοσμιοποιητών” και “αριστερών δικαιωματιστών - ροζουλί διεθνιστών”, ολοκληρώνεται η δημιουργία και εμφάνιση της “εκτροφής ξενοφοβίας και υπόθαλψης του ρατσισμού”.

Αυτά, σε σχέση με το ποιος ευθύνεται και την προσχηματική επίκληση “υπευθυνότητας”…

Οι προσχηματισμοί όμως, δεν τελειώνουν εδώ. Βρίσκονται σχεδόν σε κάθε πρόταση, που επιχειρεί να στοιχειοθετήσει, την… “υποχρέωση” της χώρας μας να μεταφέρει τα προβλήματα, που εμφανίζονται λόγω της δουλοπρεπούς εξωτερικής πολιτικής της εκάστοτε κεντρικής εξουσίας, στις τοπικές κοινωνίες. Στην προσπάθειά τους αυτή, δεν ντρέπονται να χρησιμοποιήσουν ακόμη και ανακρίβειες, αλλά και ψεύδη…. Φτάνουν στο σημείο, να αναγιγνώσκουν μέχρι και την ιστορία της πατρίδας μας, τους αγώνες και τα δεινά του λαού μας, μέσα από τους “πρισματικούς φακούς” της κομματικής και ιδεολογικοπολιτικής τους ιδεοληψίας, παραχαράσσοντας και διαστρεβλώνοντάς τα, προκειμένου να ξυπνήσουν μνήμες και να χτυπήσουν ευαίσθητες χορδές της πανανθρώπινης ψυχοσύνθεσης των Ελλήνων.

Ερχόμενοι στα της πόλης μας και στα όσα συνέβησαν μετά την, επιβεβαιωμένη πλέον, αποκάλυψη της δημιουργίας Δομής Φιλοξενίας σαράντα Ασυνόδευτων Προσφυγόπουλων (κατά γραπτή δήλωση της κυρίας Φωτίου) στην περιοχή Δέση του Γέρακα, υπήρξαν πρόσωπα, που έχυσαν τόνους μελάνι σε μια προσπάθεια στήριξης της κυβέρνησης (και της Δημοτικής Αρχής), για την εν κρυπτώ αυτή μεθόδευση.

Η πρώτη αντίδραση λοιπόν, ήρθε γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο: την μεθόδευση…! Πώς να εμπιστευτεί κανείς κάποιον, που λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο? Αδύνατον…! Όμως αυτό, είναι κάτι που ξεπερνιέται σχετικά εύκολα, με την πλήρη και ψύχραιμη ενημέρωση…

Κι εδώ, μπαίνουν μπροστά τα “μεγάλα όπλα”: Η παραπληροφόρηση, η απόκρυψη ή αλλοίωση στοιχείων, η ενεργοποίηση των φιλανθρωπικών συναισθημάτων…!

Δεν θα σταθώ στην αναλογία μεταξύ “ανηλίκων” και προσωπικού (40 – 24), που ουδέποτε έχουν γευθεί τα παιδιά των Ελληνικών οικογενειών στην ιστορία του νεοελληνικού κράτους… Θα σταθώ όμως στην “ποιότητα” του “έργου”, των ακριβοπληρωμένων αυτών υπαλλήλων. Υπό ποίων καθοδήγηση και ποιας ποιότητας και κατεύθυνσης “εκπαίδευση” θα πάρουν τα “παιδιά” αυτά? Ποιος θα το ελέγχει αυτό? Σε ποιον θα δίνει αναφορά?

Και μιλώ για εντός της Δομής… Γιατί στα Δημόσια σχολεία, η… ανθ-Ελληνική α-παιδεία είναι ήδη δεδομένη… Όπως δεδομένη, θεωρείται και η επιβάρυνση των Ελληνόπουλων και λόγω της ελλιπούς υποδομής και λόγω της μαθησιακής δυσκολίας των “προσφυγόπουλων”

Πάμε παρκάτω…

ΑΝΗΛΙΚΑ – ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΑ – ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ” 12 έως 18 ετών…
Τρία στοιχεία, που ο μοναδικός τρόπος επιβεβαίωσης αυτών, είναι, έγγραφα προερχόμενα από τις αντίστοιχες Πρεσβείες προέλευσής των… Υπάρχουν? Τα έχουν δει με τα μάτια τους οι επίδοξοι υποστηρικτές του project” ΔΟΜΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ…? Αν ναι, ας τα κοινοποιήσουν και στους υπόλοιπους που αντιδρούν… Από τις Πρεσβείες τους όμως και όχι από τον οποιοδήποτε τρίτο… Και με πλήρες ιστορικό, που να αποδεικνύει τα εξής:

1.       Την ακριβή ημερομηνία γέννησής τους
2.       Την ακριβή οικογενειακή τους κατάσταση
3.       Την ακριβή χώρα προέλευσής και καταγωγής τους
4.       Τους ακριβείς λόγους που αναγκάστηκαν να φύγουν από εκεί
5.       Τους ακριβείς τρόπους μετακίνησής τους, καθ’ όλη την διάρκεια του ταξιδιού τους μέχρι και την προσέγγιση των Ελληνικών συνόρων
6.       Τις ακριβείς διαδικασίες που ακολουθήθηκαν από την στιγμή που εισήλθαν στην Ελληνική επικράτεια
7.       Τις ακριβείς πληροφορίες, τυχόν διάπραξης εγκληματικής δραστηριότητας, τόσο στις χώρες καταγωγής στους, όσο και κατά την διάρκεια της μετακίνησής τους, αλλά και μέχρι σήμερα.

Μπορούμε με ευκολία όλοι να αντιληφθούμε την “έκπληξη” όλων των επαγγελματιών αλληλέγγυων, όταν αποδειχθεί για παράδειγμα πως…

Τα “ανήλικα” δεν είναι και τόσο… “ανήλικα” ή τα “προσφυγόπουλα” δεν είναι και τόσο “προσφυγόπουλα”. Διότι “προσφυγόπουλα” από το Μπαγκλαντές ή τον Άγιο Δομίνικο, μη εμπόλεμες χώρες δηλαδή, απλά, δεν είναι “προσφυγόπουλα”, αλλά “μεταναστόπουλα”…! Επομένως, τα παραπάνω ερωτήματα, γίνονται ακόμη πιο απαιτητικά… Πολύ περισσότερο, αν βγουν στην επιφάνεια στοιχεία που αποκαλύπτουν trafficking ή προηγούμενη καταγεγραμμένη εγκληματική δράση…!

Επίσης, ποιος καθορίζει στα 18 έτη το όριο ηλικίας που χαρακτηρίζει κάποιον ανήλικο και όχι 15, που κατά την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, έχει την ωριμότητα να επιλέξει την σεξουαλική του ταυτότητα…? Δεν παίζουμε με αυτά τα πράγματα… Σωστά???

Και τι δέσμευση υπάρχει από την πλευρά της κυβέρνησης, ώστε να εφαρμοστεί η άμεση αποχώρηση από την Δομή, όταν κάποιος υποπίπτει σε ποινικό αδίκημα ή απλά… “ενηλικιώνεται” και που θα σταλεί…? Υπάρχει πρόβλεψη…? Καμμία φαντάζομαι…  Πόσο μάλλον δέσμευση… Σωστά???

Αναλογιστείτε τώρα, τι “έκπληξη θα πάθουν” οι επαγγελματίες “δικαιωματζήδες” αυτοί, όταν αποκαλυφθεί, πως ο λόγος του ξεριζωμού των “παιδιών” αυτών, ήταν η “πυραυλική επίθεση εκδημοκράτισης” της πατρίδας τους, με πυραύλους που προέρχονταν από τις ίδιες διεθνείς δυνάμεις που σήμερα “κόπτονται” για τις ζωές και τα δικαιώματά τους…! Τραγελαφικό… Σωστά???

Πάμε λίγο πιο βαθιά…

Ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης (ΔΟΜ), είναι αυτός που είναι και λίγο πολύ, όλοι έχουν σχηματίσει την δική τους άποψη για τον ρόλο που παίζει… Ως εκ τούτου, δεν θα ασχοληθώ καθόλου με αυτό, μέχρι να επιβεβαιωθεί πλήρως, πως είναι αυτός ο Οργανισμός που βρίσκεται πίσω από την… υπό δημιουργία Δομή και δεν κρύβεται δολίως πίσω από αυτόν, κάποια… “Μπίζνα Καλά Οργανωμένη” (ΜΚΟ)…!

Είναι εξοργιστικό όμως, να επιχειρούνται άστοχοι παραλληλισμοί, όπου εκτός της νοημοσύνης μας, προσβάλλουν και τους ανθρώπους εκείνους που εξαναγκάστηκαν σε μετανάστευση, χωρίς να λαμβάνονται υπ’ όψιν οι κυρίαρχες πολιτικές της εποχής εκείνης.

Μιλάμε για μία Γερμανία, όπου αφού είχε αιματοκυλήσει ολόκληρη σχεδόν την Ευρωπαϊκή ήπειρο και την Βόρεια Αφρική, βρέθηκε κατεστραμμένη μετά από την συντριπτική της ήττα από τις δυνάμεις της Δύσης, να αναζητά φθηνό εργατικό δυναμικό προσωπικό και να το βρίσκει, στις χώρες τις οποίες είχε καταστρέψει, μόλις πριν από 8 χρόνια…! Που ακριβώς προσομοιάζει το γεγονός αυτό, με την υπό διαρκή οικονομική καταστροφή της Ελλάδας του σήμερα?

Οι Έλληνες, μετανάστευσαν κατά χιλιάδες στην Γερμανία, γιατί οι τότε μεγάλες δυνάμεις, αποφάσισαν να αναστήσουν και να αναστηλώσουν την Γερμανία και όχι τις μικρές χώρες σαν την Ελλάδα, που πλήρωσαν και το βαρύτερο τίμημα για τους αγώνες τους κατά του Ναζισμού. Και μετανάστευσαν, γιατί δεν έβρισκαν δουλειά στην πατρίδα τους… Και μετανάστευσαν, πηγαίνοντας σε μια χώρα που βρισκόταν σε φάση, βάσει των σχεδίων των μεγάλων δυνάμεων, ανάπτυξης και όχι διαρκούς και μακροχρόνιας ύφεσης

Και ο ΔΟΜ, ήταν αυτός που συνέβαλλε προς την κατεύθυνση της υλοποίησης αυτών των συγκεκριμένων πολιτικών στόχων εκείνης της εποχής, με το να “εκπαιδεύσει” τους Έλληνες (και όχι μόνο) μετανάστες στα εργασιακά καθήκοντα “γαλέρας” της αγοράς εργασίας, αφού πρώτα “ενταχθούν” στην Γερμανική κοινωνία, προκειμένου να μην δημιουργήσουν προβλήματα στην κοινωνική της συνοχή και αφού πρώτα είχαν ελεγχθεί υγειονομικώς και… “ποιοτικώς”…! Βλέπετε πουθενά σήμερα, να συμβαίνει κάτι παρόμοιο στην Ελλάδα…???

Είναι όμως και μεγάλη ιεροσυλία, η διαστρέβλωση μιας ιστορικής αλήθειας γεμάτης πόνο, αίμα και δολοφονίες Ελλήνων, όπως αυτή της καταστροφής της Σμύρνης, που για μικροκομματικά οφέλη εμποτισμένα με ιδεοληπτικό ανθελληνισμό, προβάλλεται ως επιχείρημα “ανταποδοτικής αλληλεγγύης”, στα πλαίσια της “διεθνούς υποχρέωσης” της χώρας μας, να συνδράμει μέσω της “ενσωμάτωσης” προσφύγων και μεταναστών, στον αφανισμό της Εθνικής της υπόστασης…!

Έλληνες εκδιώχθηκαν από τις πατρογονικές τους εστίες στην Μικρά Ασία, Έλληνες ήρθαν στην Ελλάδα…!

Έλληνες πρόσφυγες από το σπαθί του Τούρκου έγιναν, και προσέφυγαν στην Ελλάδα μητέρα πατρίδα τους. Αυτή ήταν μια πραγματική υποχρέωση της Ελλάδας. Να δεχθεί τα δικά της παιδιά και να τα προστατέψει από την μήνη του Τούρκου, όταν αυτός προέβη σε εθνοκάθαρση και όχι σε “συνωστισμό”…! Τι σχέση λοιπόν μπορεί να έχει αυτό  και από που πηγάζει, το να “υποχρεούταιη Ελλάδα της μετανάστευσης των δικών της παιδιών, της ύφεσης, της μιζέριας και της εξαθλίωσης του σήμερα, να παράσχει δυσανάλογη των δυνατοτήτων της λύσεις, σε προβλήματα, που ούτε της αναλογούν, ούτε τα δημιούργησε αυτή, ούτε βοήθεια “αποσυμπίεσης” των μεταναστευτικών και προσφυγικών ροών και ρευμάτων έχει, αφού φρόντισαν πρώτα οι χορογράφοι τους, να κλείσουν και εξ αυτού να εγκλωβίσουν εντός των Ελληνικών συνόρων, εκατοντάδες χιλιάδες ψυχών, μετατρέποντάς την αργά αλλά σταθερά, ως την μεγαλύτερη αποθήκη ανθρωπίνων ψυχών, στην παγκόσμια ιστορία…!

Μην παραφράζετε λοιπόν την έννοια της λέξης “ενσωμάτωση”…

Οι Έλληνες του Πόντου και της Μικράς Ασίας, δεν “ενσωματώθηκαν” ποτέ στην Ελλάδα… Επανενώθηκαν με την Ελλάδα…!

Για τον απλούστατο λόγο, πως ήταν κομμάτι από το ίδιο το “σώμα” της Ελλάδας και όχι κάποιο “μεταμοσχευμένο μέλος” που απλά “ενσωματώθηκε”….!

Ούτε η “συμβολή τους στην ανόρθωση της ελληνικής οικονομίας και του Ελληνικού κράτους”, έγινε παράλληλα με “brain drain” των πιο μορφωμένων της παιδιών της, όπως συμβαίνει σήμερα…!

Και τέλος, αυτό που θα πρέπει να αναλογιστούμε, δεν είναι ο συμψηφισμός των συμπεριφορών των ξένων απέναντι στα δικά μας “παιδιά” που μετανάστευσαν στις χώρες τους, με αυτήν των δικών μας συμπεριφορών, στα “παιδιά” των ξένων που ωθούνται στην Ελλάδα, προς εξυπηρέτηση των πιο σκοτεινών σχεδιασμών αυτών, που και τους καθιστούν “ωθούμενους” και τους ωθούν προς στην Ελλάδα…!

Σοβαρευτείτε επιτέλους…

Δείξτε την απαιτούμενη σοβαρότητα και υπευθυνότητα…

Μην παίζετε το παιγνίδι της “παγκοσμιοποιημένης” κοινωνίας – αχταρμά

Μην συμβάλλετε εμμέσως στην μετατροπή της χώρας μας, σε χώρο (Ειδικών Οικονομικών Ζωνών), σε βάρος του μέλλοντος των δικών μας παιδιών…

Μην γίνεστε συνένοχοι στο έγκλημα που συντελείται…

Σε βάρος του μέλλοντος αυτού του τόπου….

Σε βάρος της ίδιας μας της πατρίδας…

Σε βάρος της Ελλάδος…!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου