Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

Το «Μέτωπο για μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ» καταδικάζει την συνεχιζόμενη προκλητικότητα της Τουρκίας.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Η σημερινή δήλωση του Τούρκου Πρωθυπουργού, ότι Τούρκοι στρατιωτικοί κατέβασαν την Ελληνική σημαία από την νησίδα “Μικρός Ανθρωποφάγος” στους Φούρνους συνεχίζει να ανεβάζει την ένταση μεταξύ Ελλάδος Τουρκίας, λίγες μόνο μέρες μετά τον θάνατο του ηρώα αεροπόρου Γιώργου Μπαλταδώρου.
Ο Δήμαρχος Φούρνων πάντως διέψευσε τις δηλώσεις του Γιλντιρίμ, αναφέροντας ότι η Ελληνική σημαία κυματίζει στη θέση της στην νήσο.

Το «Μέτωπο για μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ» επίσης καταδικάζει την...
αδράνεια, την ολιγωρία και το ψεύτικο κλίμα εφησυχασμού που καλλιεργεί η Ελληνική κυβέρνηση ως σύγχρονος Τσάμπερλαιν, και που αντί να στείλει ναυτικές δυνάμεις επί τόπου, δηλώνει αγνοία για το γεγονός, αναφέροντας ότι: "Δεν επιβεβαιώνεται κανένα περιστατικό παραβίασης σε Ελληνικό έδαφος,” πως “η κυριαρχία επί Ελληνικού εδάφους δεν εξαρτάται από σημαίες, είναι αδιαμφισβήτητη” και “ότι έχει υπάρξει επικοινωνία σε επίπεδο διπλωματών." 


Η κυβέρνηση των Αθηνών ξεχνά ότι έτσι ακριβώς άρχισε η κρίση των Ιμίων, που κατέληξε στην δημιουργία των, αγνώστων μέχρι τότε, γκρίζων ζωνών.

Την καλούμε τέλος - ειδικά μετά την απαράδεκτη τακτική του Πόντιου Πιλάτου που κράτησε ο γ.γ. του ΝΑΤΟ κ. Στόλτενμπεργκ - να απαιτήσει την άμεση παρέμβαση του Σ.Α. και να θέσει τόσο το ΝΑΤΟ όσο και την ΕΕ ενώπιον των ευθυνών τους, δηλώνοντας πως τους καθιστά απολύτως υπεύθυνους για ό, τι ήθελε ακολουθήσει.

Η Π.Γ. του «Μετώπου για μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου