Πέμπτη 5 Απριλίου 2018

Τελείωσαν οι αυταπάτες σας ή έχετε ακόμα περίσσευμα...?

"Ανταγωνιστική Ελλάδα, σημαίνει φτωχή και εξαθλιωμένη Ελλάδα" λένε οι Γερμανοί
συμβουλάτορες της Μέρκελ, με έναν λόγο όμως, που άπτεται της... "πολιτικής ορθότητος".

Γράφει ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΛΙΦΕΡΗΣ
(Μέλος της προσωρινής ΠΓ του "Μετώπου για μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ")

Διαβάζουμε απόσπασμα της ανακοίνωσης που υπογράφεται από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων «Wirtschafstrat» και που εκπροσωπεί 12.000 μικρές και μεσαίες γερμανικές επιχειρήσεις των βασικότερων κλάδων της οικονομίας, οι οικονομολόγοι του οποίου, συμβουλεύουν σε οικονομικά ζητήματα το κόμμα της Άνγκελα Μέρκελ, CDU: 

"...Καταλήγοντας, ο Βόλφγκανγκ Στάιγκερ τονίζει ότι το δίλημμα είναι το ίδιο: Για να ενισχύσει την ανταγωνιστικότητά της η Ελλάδα πρέπει να προχωρήσει σε...

σημαντική υποτίμηση. Μόνο έτσι τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της θα καταστούν πιο ελκυστικά. Όμως αυτό είναι εφικτό μόνο έξω από το ευρώ..." 


Οι νέοι μας, έχουν ήδη "υποτιμηθεί" σε σχέση με τους μεσήλικες και τους ηλικιωμένους μας. €400 καθαρά, έναντι €500 των άνω των 25.
Επιπλέον, έχουν υποτιμηθεί έναντι των υπολοίπων Ευρωπαίων, οι Έλληνες στο σύνολό τους. Κι εξακολουθούν να ζητάνε κι άλλο, πιο χαμηλά...


Μπάστα Φριτς... Μπάστα...!


Ήπιες πολύ "αίμα" (εντός και εκτός εισαγωγικών) από την Ελλάδα.
Δεν περισσεύει για κανέναν σας πια.


GREXIT τώρα...!


GREXIT όπως BREXIT, ολοκληρωτικά από την ΕΕ όπως πρέπει και όχι όπως σας βολεύει. Δηλαδή μόνο από το ευρώ, όπως επιθυμούν και οι συγγραφείς και οι "υπογραφείς" των μνημονίων...!

Άλλωστε, όπως θα δούμε παρακάτω, ο... Βόλφγκανγκ Στάιγκερ, ο αγαπημένος σύμβουλος του διδύμου της καταστροφής, εκτός των σκανδάλων στα οποία εμπλέκεται, είναι και από τους πρωτεργάτες της ύπουλης πρότασης για έξοδο της Ελλάδας από την ζώνη του ευρώ, "ορισμένου χρόνου".

Αναδημοσίευση άρθρου:

Μπλεγμένος σε σκάνδαλο ο άνθρωπος της Μέρκελ που επαναφέρει το σενάριο του Grexit


Οι μέτοχοι της εταιρείας Wunschkind. Πρόκειται για την πρώην Zoffel Partner και Zoffel Steiger Group. Ανάμεσά τους χαμογελαστός και αισιόδοξος ο σημερινός γενικός γραμματέας του Οικονομικού Συμβουλίου του CDU, Βόλφγκανγκ Στάιγκερ



Τελείωσαν λοιπόν οι αυταπάτες σας, ή έχετε ακόμη πλεόνασμα, για το που οδηγούν την Ελλάδα, "φίλοι", "εταίροι" και... "θεσμοί"...?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου