Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

Ανακοίνωση του «Μετώπου για μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ» με θέμα τους πλειστηριασμούς

Ανακοίνωση του «Μετώπου για μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ»
Θέμα πλειστηριασμοί: Η λαίλαπα που μαστίζει την Ελληνική κοινωνία-Η περιουσία των Ελλήνων πολιτών, σπονδή στη μαύρη συμμορία δανειστών, τραπεζιτών, κορακιών και πλιατσικολόγων.
Α. Με την ολοκλήρωση της 3ης αξιολόγησης, και την αιματοβαμμένη συμφωνία κυβέρνησης – δανειστών, το πλιάτσικο σε βάρος της περιουσίας των Ελλήνων πολιτών απελευθερώνεται, και η κλιμάκωση της επίθεσης της μαφίας των πλειστηριασμών, εισέρχεται στην τελευταία και πιο κρίσιμη φάση της.
Ο υποτυπώδης προστατευτισμός, καταργείται ακόμη και για τις πιο κραυγαλέες περιπτώσεις των υπερχρεωμένων συμπολιτών μας, και το «δικαίωμα» στο απόλυτο πλιάτσικο απελευθερώνεται πλήρως κατ απαίτηση των δανειστών και της τραπεζικής μαφίας. Οι μηχανισμοί καταστολής τίθενται υπό τις εντολές αυτής της ιδιότυπης μαφίας, η προστασία των κορακιών αναγορεύεται σε ύψιστη κρατική υποχρέωση, και η νομοθετική εξουσία υποτάσσεται σε έναν «μαύρο κώδικα» εξυπηρέτησης άνομων συμφερόντων. Πρόκειται για μια εξέλιξη που στη βάση και την ουσία της συνιστά πολιτική εκτροπή.

Β. Τα μέλη και οι φίλοι του «Μετώπου για μια ελεύθερη Ελλάδα» αγωνίζονται καθημερινά για να  προστατευτεί  η  περιουσία του Ελληνικού λαού, από την ανελέητη επίθεση  που δέχεται από αυτήν την ιδιότυπη μαφία.
Βρισκόμαστε στα ειρηνοδικεία όλης της χώρας, συμμετέχουμε και στηρίζουμε τις κατά τόπους συλλογικότητες  του «κινήματος κατά των πλειστηριασμών» και θα συνεχίσουμε αυτόν τον αγώνα, θεωρώντας ότι αυτό το αυθεντικό και ζωντανό κίνημα αντίστασης, μπορεί και πρέπει να δυναμώσει και να μετατραπεί σε ρωμαλέο κίνημα πολιτικής ανατροπής.
Γ. Θεωρούμε ότι:
1.       Το νομικό πλαίσιο που έχει διαμορφωθεί από το 2010 και εντεύθεν, με τις συνεχείς τροποποιήσεις που υφίσταται, όχι μόνο δε προσφέρει καμία προστασία  στους Έλληνες πολίτες  αλλά αντίθετα υποτάσσεται πλήρως στην εξυπηρέτηση των σχεδίων της μαύρη μαφίας των πλειστηριασμών. Είναι χαρακτηριστικό πως την τελευταία φορά, που προστατεύτηκε ακόμη και η κύρια κατοικία ήταν με το αρ.2 του Ν.4224/2013, το οποίο προέβλεπε την κατάργηση της προστασίας αυτής στις 31/12/2014 και έκτοτε η πρόβλεψη αυτή ουδέποτε ανανεώθηκε
2.       Οι παρανομίες  που καταγράφονται από τους συμμετέχοντες στη μαφία των πλειστηριασμών (δικαστών, δικηγόρων, δικαστικών επιμελητών και συμβολαιογράφων) είναι επιτακτική ανάγκη να ανακοπούν… Η νομιμότητα να αποκατασταθεί… Και οι πρωταγωνιστές αυτής της αθλιότητας να παραπεμφθούν στο φυσικό δικαστή και να λογοδοτήσουν για το διαρκές έγκλημα σε βάρος του λαού και της πατρίδας μας.
3.       Η επίκληση του όρου «λαϊκή ή πρώτη κατοικία» είναι ένας χαρακτηρισμός που προκαλεί συγχύσεις στο κίνημα της αντίστασης, και ταυτόχρονα προσφέρει βολικό άλλοθι στη μαφία των πλειστηριασμών, η οποία επιχειρεί πίσω από αυτό να συγκαλύψει και τη μεγάλη βρωμιά αφού ούτε η πρώτη κατοικία προστατεύεται τελικά. Ταυτόχρονα, της εξασφαλίζει τη δυνατότητα να κλιμακώσει την επικοινωνιακή της αντεπίθεση μιλώντας για«στρατηγικούς κακοπληρωτές» και επενδύοντας στον διχασμό του λαού μας. Έτσι, τραπεζίτες, δημόσιο, συμβολαιογραφική μαφία και κοράκια,  επιχειρούν να προσδώσουν στοιχεία δικαίου, στο μεγάλο πλιάτσικο που ενορχηστρώνεται με θύματα την αγροτική Γη, τη βιοτεχνία, τα βιομηχανικά κτίρια, οχήματα και μηχανήματα προς όφελος τους.
4.       Το δημόσιο συμφέρονδεν μπορεί να υπεισέρχεται ως αποδεκτή παράμετρος ικανή να νομιμοποιήσει αυτό το έγκλημα. Πολύ δε περισσότερο σε συνθήκες σαν τις σημερινές, με μια κοινωνία καθημαγμένη και την πατρίδα μας να οδηγείται στον Καιάδα του αφανισμού. Κανένα απολύτως δημόσιο συμφέρον δεν υπηρετούν τα κολαστήρια των κατοχικών Ειρηνοδικείων και των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών. Το μοναδικό συμφέρον που υπηρετούν, είναι αυτό των σύγχρονων μαφιόζων που θα πρωταγωνιστήσουν στο αιματοβαμμένο real estate που θα στηθεί πάνω στα θεμέλια της δυστυχίας μας.
5.       Η στάση των αστυνομικών στα ειρηνοδικεία όλης της χώρας, ως απόρροια συγκεκριμένων πολιτικών εντολών, προσλαμβάνει πλέον χαρακτηριστικά εγκληματικής δραστηριότητας (με τα σπασμένα κεφάλια και τη χρήση φονικών χημικών σε κλειστούς χώρους)  και ως τέτοια την καταγγέλλουμε, παρά τη σχετική  ανακοίνωση που εξέδωσε την 21/7/17 η  Π.Ο.ΑΣ.Υ.  Θεωρούμε ότι και οι πολίτες και οι αστυνομικοί έχουν ιερή υποχρέωση να ανακόψουν αυτή την αθλιότητα, και να περιοριστούν στο συνταγματικό τους καθήκον, και αυτό ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ η υπαγωγή τους στις εντολές που θα υπηρετούν τη «μαύρη συμμορία» του πλιάτσικου, αλλά το λαό, το δίκιο και το Σύνταγμα της χώρας. Πολίτες και αστυνομικοί οφείλουν να συμπαραταχθούν στην ίδια πλευρά του μετώπου. Ο εχθρός δεν είναι ο πολίτης που καταδυναστεύεται, αλλά οι μηχανισμοί του αίσχους, της υπεξαίρεσης, και όλοι όσοι πρωταγωνιστούν για να τους διασφαλίσουν πολιτική και θεσμική προστασία.
6.       Οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί ως μέρος του σχεδιασμού και των εκβιαστικών απαιτήσεων των «θεσμών», με τη σύμφωνη γνώμη επίορκων βουλευτών, αλλά και των προθύμων μελών Δ.Σ. των δυο από τους εννέα συμβολαιογραφικούς συλλόγους (Αθηνών & Θεσσαλονίκης) ξεκίνησαν, και αυτή η εξέλιξη με το συνολικό θεσμικό πλαίσιο που επιχειρεί να την οχυρώσει, συνιστά κατά την άποψή μας επαίσχυντη πράξη πολιτικής εκτροπής. 
7.       Με την επίκληση της δήθεν ανάγκης για τη πιθανή νέα ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών  ως επικοινωνιακό ψευτοδίλημμα, επιχειρείται γι ακόμη μια φορά να συρθεί η κοινωνία σε έναν κατάπτυστο ηθικό εκβιασμό, προκειμένου να συνηγορήσει (έστω και με την παθητική στάση της) στο μεγάλο έγκλημα που συντελείται, σε βάρος την ίδιας και του τόπου.
8.       Πλειστηριασμοί από ιδιώτεςΆλλο ένα επικοινωνιακό εφεύρημα της σύγχρονης μαφίας, μέσω του οποίου επιχειρείται να νομιμοποιηθεί η διεξαγωγή των πλειστηριασμών, με πρόσχημα τις διαφορές μεταξύ ιδιωτών.
Το «Μέτωπο για μια ελεύθερη Ελλάδα» έχει διαπιστώσει ότι σε πάρα πολλές περιπτώσεις η τιμή πρώτης προσφοράς  σε αυτούς τους πλειστηριασμούς είναι εξευτελιστική,  σε σχέση με την πραγματική αξία του ακινήτου, ενώ έχουν καταγραφεί σε αρκετές περιπτώσεις, οι απαιτήσεις  να είναι για ελάχιστα χρήματα, και περιουσιακά στοιχεία υψηλής αξίας να βγαίνουν στο σφυρί «κοψοχρονιά».
Κατά κανόνα, πίσω από μια δήθεν «ιδιωτική διάφορα», κρύβεται μια μεγάλη τράπεζα, και όλα τα υπόλοιπα είναι απλώς επικοινωνιακά ψευδολογήματα. Επίσης, το πρόσχημα της «ιδιωτικής διαφοράς» νομιμοποιεί την παρουσία του συμβολαιογράφου  ο οποίος, με το φάκελο μιας «ιδιωτικής διαφοράς» εντός του Ειρηνοδικείου, μπορεί να διενεργήσει και πλείστους όσους πλειστηριασμούς έχει στην ατζέντα του.
Το  «Μέτωπο για μια ελεύθερη Ελλάδα» χαιρετίζει τη στάση της μεγάλης πλειοψηφίας των συμβολαιογράφων της χώρας, που παρά τις ασφυκτικές πιέσεις και τους εκβιασμούς, επιμένει να αντιστέκεται στον ηθικό και επαγγελματικό της κατεξευτελισμό.
Καταγγέλλουμε την προκλητική στάση των προέδρων  Ρούσκα (Σ.Σ Αθηνών) και Μπιλίση (Σ.Σ Θεσσαλονίκης) και τους υποδεικνύουμε ως μονόδρομο την παραίτηση τους για λόγους ηθικής, μετά την εμπλοκή τους ως υπόπτων σε σειρά αδικημάτων. Ο ίδιος ο συμβολαιογραφικός κόσμος της χώρας, δεν μπορεί να ανέχεται στις γραμμές και στην εκπροσώπησή του, τέτοιες προκλητικές παρουσίες.
Το «Μέτωπο για μια ελεύθερη Ελλάδα» συντάσσεται και στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις, τον αγώνα «κατά των  πλειστηριασμών».
Χαιρετίζουμε τα νεοεισερχόμενα τμήματα της κοινωνίας και του μαζικού κινήματος σ αυτόν τον αγώνα. Καλούμε όλους τους Έλληνες πολίτες να πλαισιώσουν τις γραμμές του, και θεωρούμε ότι υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για τη μετατροπή του από ένα ισχυρό κίνημα αντίστασης, σε ένα ρωμαλέο κίνημα πολιτικής ανατροπής για…
Την ανακοπή της ξέφρενης πορείας προς την καταστροφή…
Την ανατροπή του  πολιτικού προσωπικού που υπηρέτησε με δουλοπρέπεια αυτές τις πολιτικές. Και…
Την δημιουργία των πολιτικών προϋποθέσεων με στόχο την ανάδειξη μιας πραγματικά Δημοκρατικής – Πατριωτικής εξουσίας, σε μια πραγματικά ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ, με το λαό μας αφεντικό και νοικοκύρη στον τόπο του.

Η προσωρινή Π.Γ

Του «Μετώπου για μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου