Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018

Ο μεγαλύτερος καταπατητής της χώρας, είναι το ίδιο το κράτος και οι εκπρόσωποί του

ΑΦΙΕΡΩΜΈΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΆ
Και μια και γίνεται πολύς λόγος τούτη την περίοδο για αυθαίρετα καθώς επίσης και για να θυμούνται οι παλαιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι, σας παραθέτω τα παρακάτω.

Πρέπει λοιπόν να σας πω, πως ο μεγαλύτερος καταπατητής, ασύλληπτα παράνομος, θρασύτατα αυθαιρεσίας, χοντρόπετσα ανάλγητος, βρωμόψυχος και απάνθρωπος, .... είναι το ίδιο το κράτος και οι εκπρόσωποί του. 
Διαχρονικά απατεώνες ολκής και φιλοτομαριστές εκμεταλλευτές ......

Αυτά σας τα καταθέτω με πλήρη γνώση και εμπειρία.
Προσωπικά μεγάλωσα στις Τζιτζιφιές και βίωσα όλες τις μεταβολές/ανουσιουργήματα που έλαβαν χώρα εκεί και στις γύρω τότε γειτονιές όπως της Καλλιθέας του Μοσχάτου, του Νέου και Παλαιού Φαλήρου κλ.π.
Είχα την τύχη προς το τέλος της δεκαετίας του 60 να πηγαίνω στο εξατάξιο Γυμνάσιο Μοσχάτου, όπου κυριολεκτικά βρίσκονταν μπροστά στην παραλία του Φαληρικού όρμου. 

Είχα την τύχη να κολυμπήσω ως παιδί σε εκείνα τα υπέροχα γαλάζια νερά με το υπέροχο μαριδάκι του Φαλήρου.

Είχα την τύχη να γνωρίσω να ακούσω και να απολαύσω από κοντά ως παιδί τότε τους μεγαλύτερους συνθέτες και τραγουδιστές που πέρασαν από την Ελλάδα όπως τον Γιάν. Παπαιωάννου, τον Βασ. Τσιτσάνη, και πολλούς πολλούς άλλους.

Είχα λοιπόν την τύχη να γνωρίσω μία από τις ομορφότερες και ιστορικότερες παραλίες της τότε Ελλάδας.

Και σήμερα? Σήμερα ΦΡΙΚΗ.

Τα αδηφάγα κτήνη οι πολιτικοί στην δεκαετία του 70 άρχισαν να μπαζώνουν εντελώς ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ το διαμάντι της Αθήνας, τον φαληρικό όρμο. 

Πάνω στα μπάζα αργότερα κατασκεύασαν την σημερινή παραλιακή, αποκλείοντας και "φυλακίζοντας" τις περιοχές με τους κατοίκους των, όπως του Νέου Φαλήρου, του Μοσχάτου, των Τζιτζιφιών, του Παλαιού Φαλήρου .... και γενικώς της Αθήνας που απολάμβανε και έβρισκε διέξοδο σε εκείνον τον Παράδεισο ξεγνοιασιάς. 

Και δεν έφτανε μόνο αυτό. Σήμερα οι άπληστοι και άπλυτοι συνεχίζουν την καταστροφή υψώνοντας τείχος που θα το κάνουν λέει υπόγεια (αν και επίγεια) οδική αρτηρία, ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΣ έτσι την οποιαδήποτε πρόσβαση έχει μείνει στους πολίτες. ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ εκείνους που τους ανήκε και τους ανήκει οτιδήποτε έχει να κάνει με ελληνικό χώμα και ελληνική θάλασσα στην επικράτεια.

Και οι θρασύτατοι έρχονται σήμερα και μιλάνε για αυθαίρετα. Ποιοι? Όλοι αυτοί οι διαχρονικοί εγκληματίες που δεν λογάριασαν και δεν λογαριάζουν τίποτα και κανένα μπροστά στην τσέπη τους και την καρέκλα της εξουσίας.


Σας παραθέτω τέσσερις φωτό.
Στην 1η φαίνεται πως είναι σήμερα η "παραλία" του Φαληρικού όρμου.
Στην 2η φαίνεται η κόκκινη γραμμή από όπου άρχισαν οι προσχώσεις και το μπάζωμα της τότε ακτής και της θάλασσας.
Στην 3η φαίνεται που θα ήταν σήμερα η θάλασσα με την παραλία της αν ΔΕΝ είχαν γίνει οι προσχώσεις.
Στην 4η φαίνεται το πως οι ψαράδες τράβαγαν τα δίχτυα τους στην πανέμορφη τότε αμμώδη παραλία του Φαλήρου.

Το άρθρο αυτό αφιερώνεται στους διαχρονικά κυβερνητικούς ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ και πραγματικούς ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ του περιβάλλοντος, που εξαθλιώνουν τις ζωές μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου