Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

Και είστε και το δείχνετε.

Με Ψηφίσματα και Ανακοινώσεις που βγαίνουν είτε από διάφορες ΕΛΜΕ (λειτουργοί να σου πετύχουν τρομάρα τους), είτε από Δημοτικά συμβούλια, .... και που αυτές οι ανακοινώσεις κάνουν λόγο για Ανιστόρητες, Εθνικιστικές, Ναζιστικές και Φασιστικές εκδηλώσεις των μαθητών -(πορείες και καταλήψεις, που έχουν να κάνουν με την Μακεδονία)-, .... μας αφήνουν εντελώς .. μαλάκες. 

Του Σπύρου Καμπιώτη

Μα τόση και τέτοια διαστρέβλωση και αντιστροφή γεγονότων?
Και ρωτάμε εμείς οι "ανόητοι" και " ανιστόρητοι"..

α) Ποιος είναι τελικά εθνικιστής και Ανιστόρητος? 
Αυτός που υποστηρίζει και προωθεί τον Εθνικιστικό -και ανυπόστατα ιστορικά- εκείνο λαό ο οποίος θέλει να κλέψη την Ιστορία χιλιάδων ετών και τα εδάφη ενός άλλου λαού.... ή εκείνος που χωρίς να διεκδικεί εδάφη από άλλο κράτος στηρίζει και υποστηρίζει ειρηνικά την ιστορία του και τα εδάφη του?

β) Ήταν ή δεν ήταν οι Ναζιστές και οι Φασίστες που έκλεψαν, σκότωσαν, έκαψαν, κατέστρεψαν και διέλυσαν τα πάντα στην Ελλάδα? Ποιος ήταν ο φυσικός ηγέτης των... Ναζιστών και γενικώς ο "οραματιστής" του Ναζισμού? Ήταν ή δεν ήταν ο Χίτλερ?

γ) Ήταν ή δεν ήταν σχέδιο του Χίτλερ η απόσχιση της Μακεδονίας απ΄την Ελλάδα και η ανεξαρτητοποίησή αυτής?

δ) Αν σήμερα κάποιοι πρέπει να χαρακτηρίζονται και να ονομάζονται Ναζί και Φασίστες, είναι ή δεν είναι εκείνοι που με πάθος μάλιστα πραγματοποιούν το όραμα και τον σχεδιασμό του Χίτλερ -φυσικού ηγέτη του Ναζισμού- για την απόσχιση της Μακεδονίας από την Ελλάδα?
Ποιοι λοιπόν στηρίζουν τον Ναζισμό και τον Φασισμό?

Καταστάλαγμα
-Ναζί και Φασίστες, δεν είναι εκείνοι -(και πολύ περισσότερο οι Έλληνόψυχοι μαθητές μας)- που υπερασπίζονται τις Ελληνικές παρακαταθήκες, την ιστορία μας και τα εδάφη μας.

-Ναζί και Φασίστες είναι όλοι εκείνοι οι ιδεοληπτικοί που αυθαίρετα, ετσιθελικά, ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ και ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ, πραγματοποιούν τα σχέδια του Χίτλερ και των Ναζί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου