Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019

Μεταναστευτικό: Πρόβλημα Εθνικής Ασφάλειας και πολλαπλής Ομηρείας για τον τόπο

Η εξαιρετικά δυσάρεστη τροπή που προσλαμβάνουν οι εξελίξεις με το μεταναστευτικό, επιβάλει ανησυχία και εγρήγορση και στον τελευταίο Έλληνα πολίτη…

Οι ιδεοληπτικές επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ λειτούργησαν ανεξέλεγκτα σε ένα περιβάλλον που προβλήθηκε ως εξόχως ελκυστικό, από το σύνολο της Ευρωπαϊκής ελίτ, από τον Πάπα μέχρι την Κομισιόν αλλά και τους σφουγκοκωλάριους του ΟΗΕ, και αυτό δημιούργησε πρωτοφανείς και ανεξέλεγκτες καταστάσεις.

Αυτή η εκφυλιστική διεργασία, σε συνδυασμό με την πολύ καλά σχεδιασμένη εργαλειοποίηση του μεταναστευτικού από την Τουρκική εξωτερική πολιτική που συνεργάζεται άψογα με την αδίστακτη μαφία των δουλεμπόρων, αναγορεύεται σε μια πολυδύναμη πραγματική απειλή που αν δεν αντιμετωπιστεί άμεσα, πάρα πολύ σύντομα θα θέσει τα πράγματα εκτός ελέγχου. 

Πέμπτη φάλαγγα για την χώρα, είναι όλες αυτές οι φωνές που πουλάνε σύνεση, ανθρωπισμό και κίβδηλη ευαισθησία, στοχοποιώντας συλλήβδην κάθε ρεαλιστική προσέγγιση, κάθε φωνή πραγματικής ανησυχίας, ενώ κλιμακώνουν μια ιδιότυπη ιδεολογική επίθεση σε βάρος των Ελλήνων πολιτών, και επιδιώκουν να...
ακυρώσουν ακόμη και τα ελάχιστα ημίμετρα περιορισμένης απόδοσης που αναγκάζεται να πάρει μια φοβική και άτολμη κυβέρνηση, υπό την πίεση των εξελίξεων.

Το πολιτικό σύστημα στο σύνολό του, παραμένει αιχμάλωτο των επικίνδυνων νεολογισμών και των απαράδεκτων θεσμικών δεσμεύσεων που έχουν αναληφθεί, με αποτέλεσμα το πρόβλημα να ανακυκλώνεται, να διευρύνεται, να κατασπαταλώνται πόροι, χρόνος, υποδομές και έμψυχο υλικό, σε μια αδιέξοδη διαχείριση που εδραιώνει και ισχυροποιεί ένα καθεστώς απαράδεκτης εθνικής ομηρείας.

Μπροστά στον κίνδυνο μιας γενικευμένης και επικίνδυνης εκτροπής, είναι φανερό πια πως μόνο η Ελληνική κοινωνία μπορεί να επιβάλει λύσεις. Πριν τα πράγματα οδηγηθούν στο απροχώρητο… Πριν οι ανεξέλεγκτες εκρήξεις κλιμακωθούν και δημιουργηθεί περιβάλλον γενικευμένης αποσταθεροποίησης… Οι κυρίαρχοι προσανατολισμοί της χώρας θα πρέπει να τροποποιηθούν, και η πολλαπλή ομηρεία της από Συνθήκες, νεολογισμούς και απαράδεκτες δεσμεύσεις, θα πρέπει να σταματήσει τώρα.

Η έλλειψη αποφασιστικότητας να «σπάσουν αυγά», οδηγεί αναγκαστικά σε ημίμετρα που δεν μπορούν να αποδώσουν, κι αυτό ανατροφοδοτεί έναν επικίνδυνο φαύλο κύκλο, η περιδίνηση του οποίου καταπίνει την χώρα.
  • Αποφασιστικότητα και πολύ περισσότερο αποτελεσματικότητα, δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς να επέλθουν ρήξεις με αυτό το φαύλο καθεστώς το οποίο συνένοχα στήριξαν οι πάντες…
  • Και κανένα πολιτικό ή διοικητικό μέτρο δεν μπορεί να έχει απόδοση, αν δεν συνοδευτεί και δεν ισχυροποιηθεί σε ένα περιβάλλον εκτεταμένης αναμόρφωσης του σχετικού θεσμικού πλαισίου, σε κατεύθυνση που να αποδεικνύει ότι το πρόβλημα προσεγγίζεται πλέον με όρους Εθνικής ασφάλειας, γιατί το λέμε και το εννοούμε, και όχι για να εξαπατούμε τους πολιτικά αφελείς.
Στην χώρα δεν μπορεί πλέον να συνεχίσει να γίνεται εσωτερική κατανομή παραγόντων αποσταθεροποίησης και κινδύνου.
  • Η χώρα θα πρέπει να εκκενωθεί ΤΩΡΑ, έστω και αν χρειαστεί να πληρώσουν πολύ ακριβό τίμημα οι υποτιθέμενοι «σύμμαχοι» που ενώ όφειλαν να την στηρίξουν, επέλεξαν να την περιθωριοποιήσουν και με τα συρματοπλέγματα του αίσχους να την θέσουν εκτός του φυσικού Ευρωπαϊκού της χώρου.
  • Αυτά τα συρματοπλέγματα θα πρέπει να πέσουν ΤΩΡΑ… Οι ίδιοι  οι μετανάστες θα πρέπει να σπεύσουν να τα ξηλώσουν και να συνεχίσουν το «ταξίδι» τους, κι ας αναλάβουν την ευθύνη της αντιμετώπισής τους, οι υπόλοιποι Βαλκάνιοι και οι Κεντροευρωπαίοι.
  • Τα Σενγκενικής έμπνευσης προσχήματα θα πρέπει επίσης να εγκαταλειφθούν ΤΩΡΑ. Το τίμημα της παραμονής στο περιβάλλον αυτής της Συνθήκης, είναι βαρύτατο και εθνικό, ενώ τα όποια «ωφελήματα» από την παραμονή σε αυτήν, δεν μπορούν να το αντισταθμίσουν.
Η ΝΔ θα πρέπει να σταματήσει να υποκρίνεται και να ψευδολογεί. Ο απαράδεκτος υπουργός ΠΡΟΠΟ που θεωρεί ότι η αντιμετώπιση της Εθνικής κρίσης, παραπέμπει στην υποχρέωση του Έθνους να ανεχτεί να μεταμορφώσουν την χώρα του σε ένα απέραντο μπουρδέλο, θα έπρεπε ήδη να έχει πάει στο σπίτι του.

Η ΝΔ άλλωστε είναι αυτή που πρώτη φρόντισε ν ανοίξει τα σύνορα της χώρας, και η ιστορική της ευθύνη γι’ αυτό, είναι ευθύνη ΑΠΑΡΑΓΡΑΠΤΗ.

Αρκετά λοιπόν με την περί διαγραμμάτων συζήτηση που δεν οδηγεί πουθενά… Πάρτε ΤΩΡΑ τα ενδεδειγμένα μέτρα και δεσμευτείτε ότι μέχρι τα Χριστούγεννα, η χώρα θα έχει εκκενωθεί πλήρως από τον εφιάλτη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου