Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020

Παίζουν με την Δημοκρατία και την χώρα - Πολιτική επαγρύπνηση και καθολικός πολιτικός ξεσηκωμός

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της Π.Γ της ΔΗ.ΠΟ.Σ «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ»

Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις και μετά την πρωτοφανή απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε επίταξη εδαφών και ακινήτων για την διαχείριση του Μεταναστευτικού, η ΠΓ της ΔΗ.ΠΟΣ «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ» επισημαίνει τα εξής:

Πρώτον: Η κυβερνητική απόφαση είναι μια ολέθρια απόφαση που καταφεύγει στην προσχηματολογία και κινείται στα όρια της Νομιμότητας, του σεβασμού του Συντάγματος και της Δημοκρατίας.

Δεύτερον: Η κυβερνητική απόφαση είναι μια επικίνδυνη απόφαση που παραβλέπει με τρόπο προκλητικό την δικαιολογημένη οργή και αγανάκτηση των κατοίκων στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου, αλλά και την ανησυχία σύσσωμου του Ελληνικού Λαού.

Τρίτον: Η κυβερνητική απόφαση είναι μια καταστροφική απόφαση που επιχειρεί να διασκεδάσει με επικίνδυνους και μη αναστρέψιμους αυτοσχεδιασμούς την πρωτοφανή υβριδική επίθεση που δέχεται η χώρα. Υιοθετεί μέτρα που διχάζουν τον Λαό και αποδεικνύει ότι είναι κατώτερη των περιστάσεων, ανίκανη ή και απρόθυμη να διαχειριστεί το πρόβλημα ως κορυφαίο ζήτημα Εθνικής Ασφάλειας για την χώρα.

Τέταρτον: Η κυβέρνηση με τους χειρισμούς της, οδηγεί τον τόπο σε πρωτοφανή περιπέτειαμε τον κίνδυνο της ανεξέλεγκτης αποσταθεροποίησης να αποτελεί πλέον ορατή απειλή, και ταυτόχρονα αποδεικνύει την πρόθεσή της να...
υιοθετήσει τις πιο απίθανες και επικίνδυνες αποφάσεις, αρκεί να μην αμφισβητηθεί η Ευρωπαϊκή «νομιμότητα», η φυλακή της Σένγκεν, το Ευρωτουρκικό έκτρωμα, οι συμμαχικοί φράχτες στα βόρεια σύνορά μας, η ευρωπαϊκή περί του «ανθρωπισμού» αντίληψη των υποκριτών, η άθλια υπογραφή μας που φιγουράρει στο Σύμφωνο του Μαρακές...
Η Ελληνική Κυβέρνηση δυστυχώς είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα, αρκεί να μην προφέρει την ανεπίτρεπτη λέξη «ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ», και αρκεί να μην υιοθετήσει την απαγορευμένη πολιτική της «ΑΜΕΣΗΣ και ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΗΣ ΕΚΚΕΝΩΣΗΣ της χώρας»
Η ΠΓ της ΔΗ.ΠΟ.Σ «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ» θεωρεί ότι οι τοπικές κοινωνίες και σύσσωμος ο Ελληνικός λαός, δεν θα πρέπει να παγιδευτούν στην λογική του ιδιότυπου κοινωνικού αυτοματισμού τον οποίο συντηρεί η κυβέρνηση με ψευδή επιχειρήματα περί της ανάγκης για μια δήθεν δικαιότερη κατανομή του ανθρωπιστικού φορτίου σε ολόκληρη την επικράτεια.
  • Δεν υπάρχει κανενός είδους δήθεν δίκαια κατανομή ανθρωπιστικού φορτίου και δεν είναι διόλου αγνές οι προθέσεις όλων αυτών που επιμένουν να πείσουν τους πολίτες για το αντίθετο.
  • Αυτό που υπάρχει, είναι μια συστηματική, απέλπιδα η ακόμη και συνειδητή προσπάθεια διασποράς ισλαμικών θυλάκων σε ολόκληρη την χώρα, με αφορμή ένα πρόβλημα που αυθαίρετα βαφτίζεται «προσφυγικό» και που έχει πλέον ξεφύγει από κάθε έλεγχο εξ αιτίας των αδιέξοδων πολιτικών που εφαρμόζονται αδιαλείπτως, από το σύνολο της πολιτικής τάξης της χώρας.
Ήδη από τις 6 Σεπτεμβρίου 2019 και με σχετική μας Ανακοίνωση την οποία θα βρείτε ΕΔΩ, είχαμε προειδοποιήσει πως: «Κάθε αποσπασματική - εντυπωσιοθηρική αντιμετώπιση του Μεταναστευτικού, όπως αυτές που επιχειρούνται κατά καιρούς για να εκτονώσουν την συσσωρευμένη κοινωνική αγανάκτηση, θα έχει μόνο αρνητικά αποτελέσματα, στον βαθμό που ΔΕΝ ΘΑ αποτελεί μέρος ενός συνολικότερου Εθνικού, Πολιτικού, Διπλωματικού και Επιχειρησιακού σχεδιασμού, και στο βαθμό που ΔΕΝ ΘΑ συνδυάζεται με την απαιτούμενη αποφασιστικότητα, για την αντιμετώπιση της επίθεσης ηθικής απαξίωσης, την οποία δέχεται η χώρα»… Επιβεβαιωθήκαμε πλήρως από την Ζωή και τις εξελίξεις…

Ο Ελληνικός Λαός οφείλει να γνωρίζει ότι οι πιέσεις θα κλιμακωθούν. Και δεν είναι μόνο οι πιέσεις της αδίστακτης Τουρκίας που έχει στήσει μια πρωτοφανή γεωπολιτική μπίζνα με τα κυκλώματα των δουλεμπόρων στην πρώτη γραμμή ως χρήσιμο δεκανίκι της. Είναι ταυτόχρονα με αυτές, ΚΑΙ οι πιέσεις των «εταίρων» μας… Είναι ΚΑΙ οι πιέσεις των διεθνών οργανισμών της αγοραίας υποκρισίας, που βρήκαν στην Ελλάδα πρόθυμους πολιτικούς να ξεφορτώσουν το πρόβλημα και τις ιστορικές τους ευθύνες.

Η Π.Γ της ΔΗ.ΠΟ.Σ «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ» καλεί τους νησιώτες της πρώτης γραμμής αλλά και το σύνολο του Ελληνικού Λαού να ξεσηκωθεί και να αντιδράσει, σε έναν αγώνα διαρκή, ασυμβίβαστο, και πάνω απ’ όλα πολιτικό, για την ακύρωση των εγκληματικών τους σχεδίων και την ανατροπή της επικίνδυνης κατάστασης.

Στο πλαίσιο αυτού ακριβώς του αγώνα, και επειδή έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους διάφορα ανησυχητικά φαινόμενα και δημοσιεύματα, καλούμε ιδιαίτερα τους νησιώτες, να είναι σε αυξημένη πολιτική επαγρύπνηση, να απομονώσουν τους ακροδεξιούς ανεγκέφαλους και να μην αναπαράγουν άθλια δημοσιεύματα αγοραίας πατριδοκαπηλίας... Αν αυτά τα δημοσιεύματα υπηρετούσαν το δίκαιο και την οργή των πολιτών, οι μηχανισμοί του συστήματος θα τα είχαν μπλοκάρει από την πρώτη στιγμή της εμφάνισής τους...

Σκοτεινοί κύκλοι -ενδεχομένως και από την απέναντι πλευρά του Αιγαίου- συντηρούν σκόπιμα ένα νοσηρό κλίμα, προετοιμάζοντας ακόμη και εκτεταμένη προβοκάτσια που θα ανάψει το φυτίλι του δυναμίτη και θα οδηγήσει σε καταστάσεις μη αναστρέψιμες, ή που στην επιεικέστερη των περιπτώσεων, θα στείλουν τον κόσμο στο σπίτι του ηττημένο και απογοητευμένο...
  • Καλούμε τους συμπολίτες μας να μην παίζουν το παιχνίδι τους...
  • Να μην αναπαράγουν τις αθλιότητές τους...
  • Τους καλούμε να απομονώσουν τα σκύβαλα της ακροδεξιάς και τους μηχανισμούς του σκότους, και να οργανώσουν μαζικό, πραγματικό κίνημα αντίστασης ενάντια στην λαθρομετανάστευση και υπεράσπισης της Δημοκρατίας και της Πατρίδας μας...
Κάθε ανοχή σε ακροδεξιές προβοκάτσιες, θα είναι καταστροφική και δεν πρέπει να την επιτρέψουμε.

Καλούμε τέλος τον Ελληνικό Λαό να μην παγιδευτεί σε νομικίστικες και διαχειριστικές αυταπάτες που δεν θα αντιμετωπίσουν το πρόβλημα και θα νομιμοποιήσουν επικίνδυνα τετελεσμένα. Καλούμε τους Έλληνες πολίτες να μην υποστείλουν τον αγώνα τους και να μην τον εξαργυρώσουν με εύκολα αντισταθμίσματα, γιατί ο τόπος μας οδηγείται στην καταστροφή.
Αυτός ο αγώνας μας αφορά όλους… Σχετίζεται ευθέως με την ανάγκη προάσπισης της Εθνικής μας Ασφάλειας… Είναι αγώνας πρωτίστως πολιτικός δεμένος άρρηκτα με την ανάγκη της πολιτικής ανατροπής και της ουσιαστικής πολιτικής αλλαγής στον τόπο μας.

Η Ελλάδα δεν έχει κανέναν απολύτως λόγο  να συνεχίσει  να  συμπεριφέρεται  ως ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ της ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ για να στηρίζει πολιτικές ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, μιας Ευρώπης η οποία την περιχαράκωσε, την έθεσε ουσιαστικά ΕΚΤΟΣ των ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ και την εγκατέλειψε στην περιδίνηση ενός προβλήματος, θυσιάζοντάς την προκειμένου να οχυρώσει τις δικές της άμυνες απέναντι στον Εφιάλτη.

Η ΔΗ.ΠΟ.Σ «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ» θεωρεί πως η πατρίδα μας βρίσκεται αντιμέτωπη με μια πρωτοφανή υβριδική επίθεση και η απάντηση σε αυτήν την επίθεση θα πρέπει να είναι απάντηση ΕΘΝΙΚΗ. Αυτή η συνδυασμένη Ελληνική απάντηση θα πρέπει να δοθεί σε επίπεδο Διπλωματικό, Πολιτικό, Εθνικό και Επιχειρησιακό, και η οποία θα πρέπει πιο συγκεκριμένα να περιλαμβάνει:
  1. Έξοδο της χώρας από την Συνθήκη Σένγκεν. Το κόστος παραμονής αποδεικνύεται βαρύτατο και τα ωφελήματα ελάχιστα και ανάξια λόγου…
  2. Καταγγελία των Δουβλίνων σε όλες τους τις παραλλαγές. Υπήρξαν ως προς την φιλοσοφία τους, ρυθμίσεις κατά παραγγελίαν, οι οποίες σχεδιασμένα προετοίμασαν το έδαφος για την σημερινή ολέθρια κατάσταση που βιώνει η χώρα.
  3. Άμεση ανάκληση της έστω και μη δεσμευτικής Ελληνικής υπογραφής στο Σύμφωνο του ΟΗΕ για την μετανάστευση που υπεγράφη στο Μαρακές τον Δεκέμβρη του 2018.
  4. Νέος Εθνικός επικαιροποιημένος και ιδιαιτέρως αυστηρός μεταναστευτικός κώδικας, με ισχυρές προβλέψεις για την επίσης αυστηρή τήρηση των κανόνων, που δεν θα λογοδοτεί σε πάσης φύσεως νεολογισμούς και δεν θα ολισθαίνει σε αυθαίρετες ερμηνείες εννοιών και ιδιοτήτων (πρόσφυγας, μετανάστης, λιποτάκτης, πολιτικό άσυλο, προνοιακή φροντίδα κλπ) με παράλληλη αυστηροποίηση των ποινών για την παραβατικότητα και την υποτροπή.
  5. Θέσπιση σοβαρών κινήτρων για την εκούσια αποχώρηση νομιμοποιηθέντων μεταναστών από την χώρα, και ταυτόχρονη θέσπιση αυστηρότατων κανόνων ΣΥΝΔΕΣΗΣ της άδειας παραμονής, ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ με νόμιμη επαγγελματική ενασχόληση από τον υποψήφιο δικαιούχο.
  6. Πολιτική απόφαση για άρση όλων των εμποδίων με στόχο την διευκόλυνση της μαζικής αποχώρησης των μεταναστών από την χώρα, και την συνέχιση του ταξιδιού τους με προορισμό την Βόρεια Ευρώπη.
  7. Επιχειρησιακός σχεδιασμός και ετοιμότητα, για την αποτελεσματική αντιμετώπιση υβριδικών αντιπερισπασμών που είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν στο μέλλον, λόγω των ΠΕΡΙΕΡΓΩΝ ΟΣΜΩΣΕΩΝ που έχουν ήδη μορφοποιηθεί τα χρόνια της ασυδοσίας που μεσολάβησαν.
  8. Άμεση εγκατάλειψη του δόγματος των μαζικών εγκαταστάσεων σε όλη την χώρα με την μέθοδο της ανεξέλεγκτης διασποράς, και επείγουσα υιοθέτηση του δόγματος των μαζικών απελάσεων όλων των μη προσφύγων στην προοπτική της γρήγορης και πλήρους εκκένωσης ολόκληρης της Επικράτειας.
Σχετική μας ανακοίνωση...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου