Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Το «Μέτωπο για μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ» καλεί το λαό της Αθήνας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ

Για τη μεγάλη συγκέντρωση του λαού της Αθήνας την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018
Το «Μέτωπο για μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ» καλεί το λαό της Αθήνας να δώσει μαζικά, αγωνιστικά και αποφασισμένα, το παρόν, στο μεγάλο συλλαλητήριο της Αθήνας την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στο Σύνταγμα.
Η μαζική συμμετοχή σε αυτό το συλλαλητήριο, θα είναι η καλύτερη απάντηση του λαού μας στις επιλογές της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και στα ύπουλα σχέδια του  ΝΑΤΟ, που απειλούν να μετατρέψουν γι ακόμη μια φορά σε κόλαση τη Βαλκανική, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι ευρύτερες στρατηγικές επιδιώξεις τους.


Η αγωνιστική παρουσία όλων μας, θα συνιστά σαφή προειδοποίηση προς όλους , προκειμένου η Αθήνα να μην προχωρήσει σε κανενός είδους ετεροβαρή συμφωνία με την κυβέρνηση των Σκοπίων, μέσα από την οποία ΔΕΝ θα διασφαλίζεται η οριστική και μόνιμη αντιμετώπιση του αλυτρωτισμού, με όλες τις απαραίτητες διεθνείς εγγυήσεις, και φυσικά απαιτούμε η όποια συμφωνία να μην συμπεριλαμβάνει τη χρήση του όρου «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ή παραγώγων του.

Όχι μόνο γιατί κάτι τέτοιο συνιστά εκχώρηση μεριδίου πάνω στον Ελληνικό πολιτισμό και την ελληνική ιστορία, αλλά πρωτίστως διότι η καπηλεία του ονόματος, υπήρξε διαχρονικά ή μήτρα μέσα στην οποία γεννήθηκε, και ενδυναμώθηκε ο σλαβόφωνος αλυτρωτισμός, και η οποιαδήποτε διαιώνιση αυτού του ιστορικού βιασμού, θα ισοδυναμεί με οριστική γεωπολιτική ομηρεία της χώρας μας, και με περαιτέρω επιδείνωση της αστάθειας σε ολόκληρη τη Βαλκανική, που θα τροφοδοτήσει πολύ δυσάρεστες εξελίξεις στο μέλλον.

Η αποφασιστική μας παρουσία τέλος, θα σηματοδοτήσει την αναγκαία μεταστροφή και εν τέλει την επανενεργοποίηση της μαχόμενης κοινωνίας, η οποία μετά από καταστροφική οκταετία των μνημονίων, οφείλει να κλιμακώσει την αντίστασή της, για την πλήρη ανατροπή του καθεστώτος της Κατοχής, και το άνοιγμα του δρόμου για την ανάδειξη μιας Δημοκρατικής και Πατριωτικής εξουσίας.

Καλούμε τους πολίτες της Αθήνας, και τους φίλους του «Μετώπου» που θα παρευρεθούν από κάθε γωνιά της Ελλάδας, στο  μεγάλο μας ραντεβούστο χώρο της προσυγκέντρωσης στη γωνία των οδών: Διονυσίου Αρεοπαγίτου & λεωφ. Αμαλίας (στύλοι Ολυμπίου Διός), την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 13.30μμ.


Η προσωρινή Π.Γ του «Μετώπου για μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου